I Hyggeklubben prøver vi også at finde nogle spændende og relevante foredrag. Det kan være rejsebeskrivelser, biografier eller et humoristisk indslag.

18. november 2014 – 14:00 > Solrød Strandkirke > Tirsdagscafé foredrag
Palle Nielsen kommer og fortæller om slaget i Køge bugt og giver et protræt af Iver Huitfeldt. Meget spændende!

27. januar 2015 – 14:00 > Solrød Strandkirke > Tirsdagscafé foredrag
Jeg vil fortælle og vise billeder fra min udsendelse til Camp Bastion i Afghanistan som feltpræst og udfordringen og velsignelsen ved det daglige arbejde som præst for soldaterne i det danske forsvar.

24. marts 2015 – 14:00 > Solrød Strandkirke > Tirsdagscafé foredrag – Luther og Katharina i Wittenberg
Godt på vej mod 500-året for Luthers opslag af de 95 teser, der indledte reformationen, tager vi med sognepræst Michael Rønne Rasmussen på en billedvandring i det Wittenberg, der blev ramme for Luthers virke som både præst, professor, reformator og ægtemand og familiefar. Med udgangspunkt i historien om den katolske munk Martin Luther og hans ægteskab med nonnen Katharina von Bora tegnes nogle de linjer, der fører op til den kirkeordning, vi i Danmark kalder ”Den evangeliske lutherske Folkekirke”.

Michael har de sidste fire år været i Wittenberg tre omgange – den sidste gang i marts måned på studieophold i to uger sammen med præster fra hele verden.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.