Lørdag den 4. juni kl. 15 slår Solrød Strandkirke op for endnu en sommerkoncert med det populære gospelkor Joyful Noise. Ved koncerten byder koret som sædvanlig på masser af feel-good gospel, store ballader og fængende rytmer.

Sidste år – i 2015 – fejrede koret sit 20 års jubilæum. Jubilæet blev fejret af et trofast publikum med fire tætpakkede sommerkoncerter og julekoncerter i Solrød Strandkirke. Koret har siden oplevet en stigende efterspørgsel, og har i 2016 haft tilgang af en del nye kormedlemmer. Der er blevet knoklet med både nyt materiale, og flere af de velkendte numre har fået nyt liv. Publikum kan glæde sig til at blive styret igennem koncerten med den altid veloplagte Peter Bernhard ved roret.

Der er tradition for, at sommerkoncerterne trækker masser af besøgende – fra Vestegnen, Midtsjælland og Køge Bugt-området. Koncerter med Joyful Noise i Solrød Strandkirke er traditionen tro gratis. I pauserne kan der købes kaffe og kage, ligesom der traditionen tro også i år vil være mulighed for at vinde flotte præmier, når koret afholder amerikansk lotteri.

Skulle du selv have fået lyst til at synge med i det populære kor, kan du holde øje med deres hjemmeside www.joyfulnoise.dk eller finde dem på Facebook under “Gospelkoret Joyful Noise”.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.