Pressemeddelelse, Havdrup Sognehus, den 12. januar 2016

Det er sjovt at være frivillig. Det tager også tid at være frivillig. Men det giver i særdeleshed en masse igen at være frivillig.

Havdrup Kirke er så heldige at have mange dygtige og dejlige personer som frivillige hjælpere ved de mange spændende arrangementer og gudstjenester, men der er plads til flere. Kirkens aktiviteter udvikles og ændres nemlig hele tiden.

Menighedsrådet ved Havdrup Kirke vil gerne sige tak for årets indsats ved at invitere til hyggelig årsfest med middag og underholdning i sognehuset torsdag, den 28. januar kl. 18.30-20.30. Invitationen gælder både nuværende og kommende frivillige.

Menighedsrådsformand Marianne Hauge vil i løbet af aftenen præsentere kirkens aktiviteter og gøre status over året, der gik, herunder gennemgang af årsbudget 2015. Hun vil også fortælle om alle de muligheder, det giver at være frivillig.

Så alt i alt er der stor chance for at få anderledes opgaver og lære nye mennesker at kende. Man binder sig ikke til noget, og der er ingen tilmelding. Nemmere kan det ikke være.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.