Opstarten har ikke været en dans på roser, men Mimi Bruun Sjøgren elsker sit job som fodterapeut.

Mimi Bruun Sjøgren kan i dag sidde og kigge rundt på sin klinik i Solrød, hvor hun som fodterapeut arbejder sammen med ni kollegaer, der er alt fra frisører til negleteknikere.

Men vejen dertil har ikke været helt ligetil. Egentlig arbejdede 39-årige Mimi Bruun Sjøgren en del år i psykiatrien. Men da hun var højgravid med sin søn, blev en kollega slået ihjel. Og så vidste hun med det samme, at det ville hun ikke tilbage til.

Det var mærkeligt at stå der og ikke vide, hvad man så skulle lave. Men jeg havde haft med fodterapeuter at gøre gennem mit arbejde, og jeg har også selv fået fodbehandlinger. Jeg kan egentlig ikke sige, hvorfor det lige blev den branche, men jeg kan godt lide at arbejde med mennesker og at bruge mine hænder – og det gør man som fodterapeut, siger Mimi Bruun Sjøgren.

Klinik med godt fællesskab

Hun tog uddannelsen, som varer halvandet år, og samtidig sad hun hver mandag og arbejdede på en konkret forretningsplan og satte skub i sin virksomhed sammen med sin mand.

En veninde kendte en kosmetolog, der havde Silke Care i Greve, og hun ville gerne åbne noget i Solrød med en fodterapeut – og det blev startskuddet på Mimis klinik, som i dag hedder Dansk Fodklinik, og som ligger i klinikken Silke Care på Solrød Strandvej.

Mimi Bruun Sjøgren

Vi er ni kollegaer. Både kosmetologer, negleteknikere, frisører og mig som fodterapeut. Vi er så forskellige, men det fungerer rigtig godt. Der er en god stemning, og vi kan sende kunder til hinanden. Der er et godt fællesskab, og det tror jeg godt, at kunderne kan mærke, siger Mimi Bruun Sjøgren.

Brand og Corona gav udfordringer

Der har dog været et par forhindringer på vejen for den nye klinik i Solrød. Den åbnede den 1. august 2019, men allerede to måneder efter opstod der brand i klinikken, og i fem lange måneder måtte personalet holde til i Moltzen Gardiners baglokale og over Mox i centret.

Da de vendte tilbage, gik der ikke lang tid, før de måtte lukke pga. Corona. De åbnede op igen den 20. april 2020, da frisørerne også måtte åbne, og siden er det gået fremad. Anden Corona-bølge har heldigvis ikke ramt så hårdt.

– Jeg passer meget på. Jeg har jo også med udsatte borgere at gøre, og hvis jeg selv bliver syg, skal jeg lukke ned, og det er også hårdt for økonomien. Så jeg vil hellere være på den sikre side og have, at folk med en snotnæse skubber deres tid, lyder det fra Mimi Bruun Sjøgren.

Elsker at gøre folk glade

Trods lidt bump på vejen har Mimi Bruun Sjøgren aldrig fortrudt, at hun skiftede branche. Hun er glad for at kunne gøre en forskel for andre mennesker, og at kunderne går fra klinikken med et smil på læben.

Det giver rigtig meget at have en snak med forskellige mennesker og høre om deres historie. Hvis folk er triste, vil jeg gerne gøre dem glade, siger Mimi Bruun Sjøgren.

På et tidspunkt vil hun gerne have sin helt egen klinik, men det ligger langt ude i fremtiden, når hun ikke har små børn mere. Men drømmen er der.

Kilde: Viborher.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.