Lørdag blev lokale idrætsudøvere hyldet for deres flotte idrætspræstationer ved Fritid i Solrød i Solrød Center.

Atleter fra Solrød Kommune, der har stået øverst på sejrsskamlen og sikret sig DM, EM og VM-medaljer i løbet af det sidste år, blev hyldet for deres flotte præstationer ved Fritid i Solrød i lørdags. I år blev 42 idrætsudøvere hyldet.

De talentfulde atleter blev hyldet på den runde scene i Solrød Center, hvor de fik rosende ord med på vejen af borgmester Niels Hörup, som også overrakte blomster og gavekort på vegne af hele byrådet.

“Store idrætspræstationer kommer ikke af sig selv. Det kræver stor viljestyrke og drivkraft at nå til toppen inden for ens sportsgren, og det fortjener atleterne anerkendelse for,” siger Niels Hörup, som samtidig sender et stort tak afsted til de mange frivillige, der danner grundlaget for kommunens foreninger.

“Vi er i Solrød Kommune stolte af vores ildsjæle, og det store arbejde de lægger for dagen. Uden dem ville der ikke være nogen mestre at hylde, for gode relationer og gode rammer i de enkelte foreninger er afgørende for, at atleterne kan opnå store resultater. Vi er heldige at have mange frivillige ildsjæle i Solrød Kommune, som yder en stor indsats. Dem er vi stolte af,” siger Niels Hörup.

Anne Louise Winther fra Solrød Strand Badmintonklub var en af de atleter, som blev hyldet på scenen. Anne Louise Winther spiller badminton på klubbens U11-hold og har netop vundet DM Guld for hold i den aldersklasse.

“Det var meget spændende at vinde DM Guld, især fordi det blev meget tæt til sidst, da vi spillede vores sidste kamp. At vinde sammen med mit hold er det bedste, fordi vi har det så godt og sjovt sammen. Vi løb ind på banen og fejrede det alle sammen og tog hjem og hyggede bagefter,” siger Anne Louise Winther.

Det er tredje år i træk, at Solrød Kommune hædrer de lokale atleter i forbindelse med Fritid i Solrød, som er en festlig dag, hvor besøgende kan møde kommunens mange foreninger i Solrød Center og høre mere om, hvilke aktiviteter foreningerne tilbyder.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.