Omtanke for miljøet og et ønske om at støtte foreningslivet gør en stor forskel for et springhold i Havdrup Gymnastik.

Med mere end 100 studenterkørsler i sommers er der unægtelig en del affald der skal sorteres fra ladet af studentervognene hos Festlastbiler.dk. I affaldet er der både dansk pant og udenlandske dåser som skal sorteres fra madaffald og des lige. Et hensyn til miljøet og et ønske om at støtte det lokale foreningsliv har for andet år i træk opmuntret direktør Bengt Duus Svensson fra Festlastbiler.dk til at indgå en aftale med et lokalt springhold fra Havdrup Gymnastik om pant-og affaldssortering. ”Det er vores måde at sponsorere en idrætsforening, der bidrager aktivt til at skabe værdi i lokalsamfundet” siger Bengt Duus Svensson direktør i Festlastbiler.dk og fortsætter ”I stedet for at smide dåser og flasker ud som affald, giver det nu foreningen en økonomisk indsprøjtning”.

Gymnaster og forældre fra Super Springs holdet har i 4 dage sorteret pant- og aluminiums dåser fra andet affald, og Festlastbiler.dk har doneret alle indtægter på dansk pant og genbrug af aluminium fra udenlandske dåser til Super Springs holdet. Gymnasterne kunne efter pantsorteringen glædes over en flot indtjening på i alt 17.000 kr., som går i holdkassen til en kommende holdrejse. ”Ved at yde nogle timers frivilligt arbejde får Super Spring et flot bidrag til deres rejse til Italien, hvor de skal deltage i Gymnastikfestivallen ”Festival Del Sole 2020”, siger formand Betina Steneman fra Havdrup Gymnastikforening og fortsætter ”Desuden er det godt for miljøet at aluminium bliver genbrugt, og at panten bliver sendt tilbage i retursystemet og det vil vi med glæde hjælpe med og være en del af”.

Festlastbiler.dk er en af de største udbydere af studenter- og eksamenskørsel på Sjælland og Falster, og kan allerede nu melde næste udsolgt i 2020 for studenterkørsler. Direktør Bengt Duus Svensson og de glade gymnaster fra Super Spring frem til endnu en sommer med godt samarbejde og en god indtjening til holdkassen.

Kilde: Betina Steneman

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.