Er din fritidsaktivitet lukket ned som følge af coronasituationen, og mangler du inspiration til, hvilke udendørs muligheder du kan kaste dig over?

På hjemmesiden www.udinaturen.dk kan du lige nu finde en digital guide til steder, hvor du kan lave natur- og friluftsaktiviteter i Solrød Kommune.

Store dele af forenings- og fritidslivet er påvirket af den nuværende coronasituation, og alle indendørsfaciliteter er lukket midlertidigt ned til starten af 2021. Heldigvis byder Solrød Kommune på masser af spændende faciliteter til udendørs aktiviteter, som du kan kaste dig over i stedet.

Hjertepladsen i Havdrup, Kilen i Solrød Strand eller madpakkehuset i Trylleskoven. De er blandt de utallige muligheder for at komme afsted på natur- og friluftoplevelser i Solrød Kommune. Hvis du fx leder efter gode vandreruter, bålpladser, legepladser eller udendørs træningsmuligheder, så har Solrød Kommune nu beskrevet og placeret disse på et kort på www.udinaturen.dk, så du hurtigt og nemt kan finde inspiration til gode oplevelser i naturen.

Du bruger www.udinaturen.dk ved at klikke ind på siden og vælge hvilket område, du gerne vil vide, hvad der gemmer sig af spændende muligheder. Herefter kan du klikke rundt på de forskellige faciliteter, der har din interesse, og læse nærmere om dem.

Hvis du som privatperson har faciliteter, som offentligheden gerne må få adgang til, så skal du skrive til udinaturen@nst.dk, og du vil derfor få en bruger, som du kan bruge til at registrere dine faciliteter. Det kan du læse mere om her: https://udinaturen.dk/om-udinaturen-dk/faq

Fakta:

Udinaturen.dk er Danmarks guide til oplevelser i naturen, og her finder du inspiration til natur- og friluftsoplevelser i hele landet. Udinaturen.dk er et samarbejde mellem en række kommuner, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Kommunernes Landsforening, KL.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.