Tal fra Danmarks Statistik afslører, at antallet af nytilkomne børn i Solrød er det højeste i over ti år. En udvikling, der begejstrer netportal, som henvender sig til nybagte forældre.

I 2015 sendte DR tv-programmet ”Knald for Danmark” med henblik på at ruske op i danskerne, så de fik endnu flere børn.

Tal viste nemlig på daværende tidspunkt, at hvis vi – altså Danmark – skulle opretholde befolkningens nuværende størrelse, så skulle der vækst til i antallet af nyfødte børn. Helt præcist skulle danske par i gennemsnit få 2,1 børn mod de 1,7 børn, som tallet på landsplan lå på tilbage i 2015.

Noget tyder på, at folk i Solrød så med, da Mads Steffensen tændte op under danskerne, for siden 2015 er antallet af fødsler i Solrød steget markant, hvilket kulminerede ved seneste årsoptælling, hvor antallet af fødsler var det højeste i over ti år.

Helt præcist blev der i 2018 født 248 børn i Solrød, hvilket er 30 flere end året forinden. Herunder følger et søjlediagram, der visualiserer udviklingen for alle de år, hvor Danmarks Statistik har ført regnskab for antallet af fødsler i Solrød.

Netportal jubler over Solrød

Hos netportalen babyhelp.dk, hvor de besøgende kan blive klædt på til de mange udfordringer, man møder som kommende samt nybagt forælder, jubler man over udviklingen i Solrød.

”Vores levebrød er nybagte samt kommende forældre. Derfor varmer det naturligvis vores hjerter at se, at viriliteten er så god i Solrød, som den tilsyneladende er,” udtaler Casper Ellam Schou, hvorefter hans makker Jesper Nørskov Jensen med et smil overtager:
”Ja, det er virkelig fedt. Dog ejer vi også en anden portal, hvorfra vi sælger kondomer, og noget tyder på, at vores kundegruppe for den slags ikke lige befinder sig i Solrød, men hvad fanden. Man jo ikke få det hele.”

Hos Babyhelp.dk har man samlet tal angående fødsler i Danmark for alle aktuelle danske byer samt hele landet, så hvis du er nysgerrig på, hvordan udviklingen i antallet af nyfødte ser ud andre steder end Solrød, kan du få det samlede overblik her.

Kilde: Babyhelp.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.