Solrød Kommunes udbudspolitik og høje erhvervsfrekvens er med til at placere kommunen i top fem på Sjælland over erhvervsvenlighed blandt alle de danske kommuner

Traditionen tro har Dansk Byggeri også i år taget temperaturen på erhvervsvenligheden i de danske kommuner, og igen i år ligger Solrød Kommune placeret i den gode ende af skalaen – denne gang i top fem på Sjælland og som nr. 18 ud af alle 98 kommuner.

“Jeg er glad for, at vi fortsat ligger stabilt placeret i den gode ende af skalaen over erhvervsvenlighed, og rapporten er da inspirerende læsestof,” siger borgmester Niels Hörup og fortsætter:

“Dansk Byggeris undersøgelse indgår som en del af det samlede billede i vores arbejde med at understøtte vores lokale erhvervsliv. Byrådet og jeg har dog sammen med de dygtige medarbejdere i Solrød Kommune fortsat først og fremmest fokus på den nære og konstruktive dialog og det gode samarbejde, vi har med vores lokale erhvervsliv. Og her glæder jeg mig over, at vores lokale virksomheder endnu engang for nyligt har givet kommunen topkarakter i vores nyeste undersøgelse af samarbejdet mellem det lokale erhvervsliv og Solrød Kommune.”

Det er bl.a. Solrød Kommunes udbudspolitik, den høje erhvervsfrekvens og en dækningsafgift på 0 kr., der er med til at placere Solrød i top tyve i hele landet og i top fem på Sjælland.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.