Solrød Ballroom har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Et stort ønske i Solrød Ballroom er at gøre det muligt for foreningens omkring 110 medlemmer at deltage ved endnu flere danse-events. Blandt andet derfor har foreningen indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

En sponsoraftale med OK vil skabe større synlighed og kendskab til vores forening, Solrød Ballroom,” siger formand i foreningen, Nina Christensen.

“Pengene fra sponsoraftalen skal anvendes til, at vi kan tilbyde vore medlemmer endnu flere danse-events.”

Solrød Ballroom blev stiftet for 6 år siden og er en åben og frivillig idrætsforening, hvor der udøves dans både som konkurrencesport, motion og som socialt samvær. Foreningen lægger vægt på godt kammeratskab og socialt samvær blandt medlemmerne. Både børn, unge og voksne.

Bilister kan støtte foreningen

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Solrød Ballroom’s sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte danserne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor er det naturligt for OK at støtte lokalsporten.

Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Kilde: OK

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.