Nedlukning 2.0, Online show og videoklip fra optræden hos Audi

Online interaktiv underholdning med Henrik Svanekiær

I foråret 2020 lukkede Dk ned og online kommunikation blev iværksat overalt, lidt i “panik” for at kunne holde kommunikationen. Det handlede om at arbejde videre trods de nye vilkår.
I denne vinter er vi så på nedlukning nr. 2, og MS Teams og Zoom er pludseligt blevet hverdag og stort set den eneste måde, vi snakker med kollegaer og kunder på.

Selv om der er lys for enden af tunnelen, handler det om det lange seje træk, men jeg fornemmer, at mange er lidt trætte af situationen.

Det behøver dog ikke være sådan!!

Forslaget herfra er online underholdning, som aktiverer medarbejderne, giver energiboost og sætter smilet i gang, evt. kombineret med en lille snak om motivation samt hvilket fokus man har i denne anderledes tid.

Fik nedenstående tilbagemelding for nylig.

“Vildt fed optræden! Trods de virtuelle begrænsninger formåede du at trænge igennem til dit publikum og underholde på højeste niveau – stor succes!”
Sebastian Østergaard, Kromann Reumert

Kæmpe TAK herfra! Nu kunne du ikke se alles reaktioner – men den gruppe herrer jeg sad med var meget meget imponeret og total blown away! Du gjorde det super godt og det fungerede rigtig fint online. Tak for at du hurtigt kunne træde til og være fleksibel. Jeg gemmer dine kontakt, og så skal vi helt sikkert lave noget mere igen – når man må.
Sara Vinding, Commercial Director, Moment A/S

Liveoptræden for Audi i efteråret 2020.

Se også denne optræden fra efteråret 2020, hvor sælgerne hos Audi og VW får lidt at tænke over
https://www.youtube.com/watch?v=tkKA164fAFs&t

Og husk at booke firmafesterne, konfirmationerne og de runde fødselsdage til maj/juni, når det hele forhåbentligt åbner stille og roligt igen 🙂

Indtil da, husk de positive tanker – de kan måske læses 😉

Kilde: Henrik Svanekiær

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.