Som en tidlig markering af Solrød Kommunes 50 års jubilæum den 1. april 2020 får byrådspolitikerne til efteråret mulighed for at plante et træ hver fire forskellige steder i kommunen.

Der er god grund til at finde flagene frem og kippe med hatten, når Solrød Kommune den 1. april næste år kan fejre 50 års jubilæum. Og allerede til efteråret sætter byrådet gang i fejringen af kommunen, når hver byrådspolitiker får mulighed for at markere jubilæet ved at plante et træ.

”Solrød er en grøn kommune med et byråd, der lægger vægt på bæredygtig udvikling, og det er derfor en passende symbolsk handling, at vi tager forskud på fejringen af vores dejlige kommune ved at plante nye træer,” siger borgmester Niels Hörup.

De nye træer bliver plantet fire forskellige steder i kommunen – på Nylukkevej i Havdrup, ved parkeringen ved Solrød Center Øst mod Mosevej, langs med vandløbet Skæringsstreget i Jersie og ved det grønne areal ved Solrød Byvej/Solrød Strandvej, hvor to gamle egetræer ikke har kunnet klare tørken i sommeren 2018.

Udgiften på 100.000 kr. til de nye træer finansieres af den erstatning, som Solrød Kommune modtog fra Banedanmark, fordi der blev fældet et mindre antal træer i forbindelse med etableringen af København-Ringstedbanen.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.