Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Byrådet sender forslag til budget 2021-2024 til andenbehandling - VIBORHER - Solrød

Solrød Kommune lægger op til at fastholde det nuværende serviceniveau til borgerne i det budgetforslag, som byrådet har sendt til andenbehandling.

Der er fokus på to overordnede temaer i det budgetforslag, som byrådet mandag aften har sendt videre til andenbehandling: orden i økonomien og en fortsættelse af det nuværende serviceniveau til borgerne.

I budgetforslaget er der bl.a. lagt op til, at der sættes penge af til flere hænder, som skal tage sig godt af både børn, ældre og alle midt imellem. En forudsætning for budgetforslaget er, at der sker en skattestigning over de kommende fire år, som skal dække merudgiften i forbindelse med udligningsreformen, som slog fast, at Solrød Kommune skal betale endnu flere penge til andre kommuner i udligning. Der er således lagt op til, at skatten stiger med 0,11 procent i 2021.

I perioden frem til den endelige vedtagelse af budgettet skal byrådet tage stilling til en række konkrete punkter, der har betydning for Solrød Kommunes fremtid, og i den kommende tid venter der nu en proces med høring og forhandlinger byrådsmedlemmerne imellem.

Som byrådsmedlemmer er vi medlemmer af forskellige partier, vi har forskellige prioriteter og opfattelser, og vi er valgt på forskelligt grundlag. Fælles for os alle er dog, at vi arbejder for byrådets vision om at Solrød Kommune skal være det bedste sted at leve og bo. Det betyder også, at vi meget ofte i fællesskab kommer frem til nogle gode løsninger og et budget, som udgør nogle gode rammer for vores borgere, virksomheder, foreninger og kommunens ansatte. Det håber jeg kan lade sig gøre igen i år, og at vi kan blive enige om en rigtig god budgetaftale,” siger borgmester Niels Hörup.

Budgettet er i høring frem til den 16. september kl. 9, og det vedtages endeligt på byrådsmødet den 5. oktober.

Kilde: Solrød Kommune

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.