Har du nogle timer i overskud hver måned? Så er du meget velkommen til at give et nap med i genbrugsbutikken Butik 99. Al overskud går til Jersie-Solrød Menighedspleje, så du støtter et godt formål i rart samvær med andre.

Butik 99 har brug for flere frivillige.

“Vi står i den situation, at vi mangler frivillige. I dag trækker vi nemlig ekstra meget på dem, der allerede arbejder her. Med flere frivillige kan alle nøjes med færre vagter hver – og to vagter om måneden vil hjælpe meget”, siger Anna Hansen, der er ansvarlig for butikken.

De frivillige, der arbejder i butikken i dag, har alle fritidsaktiviteter, sport, børnebørn og en masse andre ting, de går op i. Og det er der fint plads til, selv om man har et par månedlige vagter i genbrugsbutikken.

“Min fornemmelse er, at vores frivillige er meget glade for at arbejde her. Tidsforbruget er bestemt til at overskue. Samtidig hjælper vi en god sag og hygger os undervejs”, tilføjer Anna.

Butikken holder åbent mandag – fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 10-14. Man er altid to på arbejde ad gangen. Formiddagsvagten er kl. 11-14.30 og eftermiddagsvagten kl. 13.30-17.

Midt på dagen er der et overlap på en time, hvor i alt fire frivillige er på arbejde samtidig. Det giver tid og kræfter til at håndtere og sortere alle de genbrugsting, butikken modtager fra Solrød og opland.

“Du vil normalt have en vagt – en formiddag eller eftermiddag – der passes ind i din hverdag. Vi er meget fleksible og er bare glade for den hjælp, vi får”, siger Anna.

Dine opgaver

Som frivillig skal du være med til at pakke ud, hænge op, sætte priser på og sælge ting. Alt det tøj, legetøj, sko, keramik, glas, porcelæn og andet, der modtages til genbrug.

Kunne du tænke dig at være frivillig og gøre en forskel?

Du kan henvende dig på telefon 60 71 74 26 eller kigge ind i Butik 99, Solrød Strandvej 99 over for Solrød Strandkirke og få en snak med nogle af de andre frivillige.

Kilde: Karin Krause

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.