Thomas Bruhn er vendt tilbage til det sted, han kom i lære. Og det har mange fordele.

Igennem 14 år har loyale kunder besøgt Bruhns Auto på Engvangen 4 i Solrød for at få deres biler fikset. Men i juli flyttede Thomas Bruhn sit værksted nogle numre længere op ad vejen. Nemlig til nummer 15.
”Jeg er flyttet hen til Auto Clasen, og jeg føler mig jo helt hjemme. Jeg blev udlært som mekaniker her i tidernes morgen, og jeg arbejdede her i 16 år, indtil jeg blev selvstændig. Og i de seneste 14 år har jeg så haft Bruhns Auto. Nu er jeg flyttet herned og har lejet mig ind på værkstedet, som vi nu deler,” forklarer Thomas Bruhn til Viborher.dk.

Det fungerer på den måde, at Auto Clasen og Bruhns Auto stadig er to separate virksomheder, men de deler bare værkstedet. Auto Clasen har primært speciale i amerikanerbiler, mens Bruhns Auto tager alle biler samt lidt veteran- og amerikanerbiler.

Kan hjælpe hinanden

På værkstedet er der fire arbejdspladser, så det er altså to til hver mekaniker.

Det har virkelig været positivt at flytte tilbage til, hvor jeg kom fra. Jeg kender jo mange af kunderne, og det er lige før, jeg bliver kaldt lærling igen,” griner Thomas Bruhn og fortsætter:

Det hele går op i en højere enhed, for vi kan hjælpe hinanden. Hvis han har travlt, og jeg har et hul i kalenderen, så kan jeg hjælpe ham – og omvendt. Jeg kan sagtens servicere hans kunder.”

Tid til kunderne

Thomas Bruhn holder stadig fast i noget af det, han i alle årene har prioriteret i sit værksted. Nemlig at have et lyst og åbent værksted, hvor kundeservicen er i højsædet.

Man har jo altid meget kontakt med kunderne, og det har jeg altid godt kunne lide. Min arbejdsdag går fra 8 til 17, men jeg har kun lagt opgaver ind til seks timer, for så er der tid til lige at ordne et punkteret dæk eller en pære, der er gået, når en kunde kommer ind. Dagens program skal aldrig være for stramt, for den gode service og tiden til kunderne er vigtig,” forklarer Thomas Bruhn, der også fortæller, at han er meget glad for sine meget trofaste kunder.

Han bor desuden selv i Solrød, støtter Solrød Badmintonklub og er ellers lokalt forankret på alle måder.

Kilde: Viborher.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.