Danskerne er de tredje største sportsentusiaster i verden

  • Nye tal fra hotelbookingportalen Hotels.com™ viser, at Danmark ligger på 3. pladsen blandt de 20 lande, hvor antallet af søgninger på hotelovernatning i Rio de Janeiro i august er steget mest – kun overgået af Japan og Australien
  • Det seneste år er antallet af danskere, der har søgt på muligheden for hotelovernatning i Rio de Janeiro, steget med mere end 700% sammenlignet med samme periode forrige år
  • Italien og Frankrig har verdens mindst entusiastiske sportsfans ud af de 20 lande på listen, da de indtager en 19. og 20. plads

København 12. august 2016 – Årets store sportsbegivenhed er i fuld gang i Brasilien, og de danske stjerner kæmper for at hive medaljer med hjem til Danmark.

Selvom det indtil videre ikke er blevet til den store medaljehøst til Danmark, ser det dog ud til, at vi gør os flot bemærket på anden vis – nemlig på tilskuerrækkerne.

Ifølge nye tal fra hotelbookingportalen Hotels.com ligger Danmark på en flot 3. plads blandt de tyve lande, hvor antallet af søgninger på hotelindtjekning i Rio de Janeiro under sportsbegivenheden er steget mest.

I perioden 1. juli 2015 til 30. juni 2016 er antallet af danskere, som har søgt på hotelovernatning i Rio de Janeiro, steget med hele 710 % sammenlignet med samme periode i 2014-2015.

I toppen af listen ligger lille Danmark og mænger sig med store sportslande som Japan og Australien, der kommer ind på en 1. og 2. plads med stigninger på henholdsvis 1750 % og 800 %.

Om den store stigning i danske hotelsøgninger udtaler Simon Matthews, Senior PR-Manager forHotels.com Brand:

Ud fra søgningerne på Rio er der ingen tvivl om, at sportsfeberen i den grad raser i hele verden og har gjort det hele det seneste år op til den store event i Brasilien. Vi ser store stigninger i antallet af søgninger på hotelovernatninger i Rio de Janeiro, mens sportsbegivenheden afvikles, og ikke mindst danske søgninger er steget voldsomt. Derfor er der meget, der tyder på, at der kommer til at være en stor dansk folkefest på mange af tilskuerrækkerne i Rio de Janeiro her i august.

Tal og placeringer er baseret på søgninger på Hotels.com i perioden 1. juli 2015 – 30. juni 2016 for check-in i Rio 5. til 21. august 2016 sammenlignet med søgninger på Hotels.com i perioden 1. juli 2014 – 30. juni 2015 for check-in i Rio 5.-21. august 2015.

###

Om Hotels.com

Hotels.com er ejet af Hotels.com, L.P. og er en af de førende online reservationshjemmesider med hoteller, der spænder fra internationale hotelkæder og resorter med alt inklusive til lokale favoritter og Bed & Breakfasts. Hotels.com har samlet al den information, du skal bruge for at reservere det perfekte hotelophold. Særlige apps til mobiltelefoner og tablets kan også downloades, hvilket giver kunder mulighed for at booke på farten med adgang til 20.000 last minut-tilbud.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.