Strandløbet finder sted lørdag den 13. september 2014 med start og slut i Solrød Center

Som noget nyt er løberuterne lavet om i år. Der vil være tre forskellige ruter på henholdsvis 3, 7 og 12 km samt en rute for stavgængere på 4 km.  Løbet starter i Solrød Centret kl. 10.00 og slutter i Solrød Centret ved Fakta kl. ca. 11.45. Kl. ca. 12.00 vil der være præmieoverrækkelse til alle vindere af renSTRANDløb.

Alle løbere, som tilmelder sig løbet, vil modtage en lækker, professionel løbetrøje med logo fra alle de sponsorer, som er med til at støtte renSTRANDløbet 2014.

RenSTRANDløbet 2014 har allerede fået to hovedsponsorer; Solrød Center og Home Solrød, som med meget rundhåndede bidrag er med til, at vi atter i år kan nyde en ren og flot strand i, hvad der indtil nu, har været en ”India Summer”

En lang række andre sponsorer støtter også renSTRANDløbet 2014. Vi håber løberne, deres familier og de mange tilskuere vil støtte sponsorerne – det er vist det, man kander en win-win situation.

Prisen for at deltage i renSTRANDløbet er 100,- kr. for voksne 75,- kr. for børn op til 12 år. Der vil igen i år være flotte præmier til vinderne i de forskellige grupper.

Man kan allerede tilmelde sig til renSTRANDløb på www.netavisen-solrod.dk og på www.solrodcenter.dk , ligesom vil der også være mulighed tilmelde sig på dagen. Tilmelder man sig på dagen, får man ikke en løbetrøje.

Strandrensningslauget vil igen i år lave en ren STRAND avis, som udkommer i uge 27. Der er allerede stor opbakning fra annoncører for at tegne annoncer til avisen, men der er stadig ledige pladser i avisen.  Ønsker du at få en annonce i avisen, kan Carsten kontaktes på tlf. 40 33 46 89 eller mail. chp@cti.dk. Allan på mail allan@futura.dk og Hans på mail hans@solrodpost.dk

Hele overskuddet går til Strandrensningslauget, så alle kan nyde en ren strand i Solrød.

På løbsdagen vil der være mange aktiviteter og underholdning i Solrød Center. Kl. 13 vil der være den sidste promenadekoncert.

Vi glæder os til at se jer alle til en fornøjelig dag i Solrød Center med renSTRANdløbet 2014.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.