Fredag – lørdag.

Politiet fandt en motocross på Parkvej, der sættes i forbindelse med kørsel rundt omkring bl.a. i Ellemarken til stor gene for borgerne. Politiet undersøger nu ejerforhold m.v. nærmere.

Færdselsuheld – Roskilde.

Kl. 1600 skete et færdselsuheld på ringstedgade, hvor en politimotorcykel under udrykning kørte halvvejs inde i den sydgående vognbane, da der var tæt køkørsel i den nordlige vognbane.

En 25-årig mand fra Roskilde holdt i køen af biler i nordgående retning og skulle svinge til venstre ind på en p-plads og i den forbindelse ramte politimotorcyklen bilen, hvilket betød at motorcyklisten væltede og fik nogle knubs og heldigvis ikke kom alvorligt til skade.

Spirituskørsel – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 2119 anholdt politiet en 65-årig mand fra Svebølle, der blev truffet kørende i bil på Jorløse Byvej. Han fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Anholdelse – Holbæk.

Kl. 0252 anholdt politiet en 21-årig mand fra Tølløse, der på et værtshus på Ahlgade lavede ballade og virkede truende. Det endte med en tur i detentionen og en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Uro – Ringsted.

Kl. 0310 var der optræk til ballade på Sct. Hansgade, hvorfor gode borgere ringede til politiet. Det lykkedes at få ro på stedet, før det gik galt og årsagen til balladen blev sendt hjem og i sendt.

Lørdag – søndag.

Brand- Ejby, Køge.

Kl. 0852 blev anmeldt om brand på Tornbjergvej, hvor der var ild i et ventilationsanlæg. Det lykkedes hurtigt brandvæsenet at få styr på branden.

Løse heste – Roskilde.

Kl. 1207 blev anmeldt om problemer med et firspand Frederiksborg heste, hvor de to rev sig løs, da der knækkede et mellemled på Roskilde Dyrskue. Hestene blev bange og løb ud blandt publikum. Seks personer kom lettere til skade som følge at møde med hestene, og personerne blev undersøgt på sygehus for småskrammer. Hestene kom hurtigt under kontrol.

Søredning – Hundige, Greve

Kl. 1825 blev politi og beredskab sendt til Hundige havn, hvor en båd angiveligt skulle være i nød ca. 3 km ude for havnen. Det viste sig, at der var tale om almindeligt motorstop og at ingen var i fare, og derfor var der udelukkende tale om en bugseringsopgave.

Føreren af båden, en 49-årig mand fra Rødovre, blev efter aftale med Søværnet i klare vendinger gjort klart, at man ikke er i nød, fordi motoren på ens båd ikke virker. Besætningen skal være i livsfare, før man kan tale om en nødsituation. Det ved manden nu til en anden gang.

Brand – Ejby, Køge.

Kl. 1946 brændte et rækkehus i Harens Kvarter i to etager. Branden meget omfattende. Brandårsagen kendes ikke, men stedet skal nu undersøges af politiets teknikere. Der var ingen personer i huset, da branden brød ud.

Færdselsuheld – Greve.

Kl. 2021 skete et alvorligt færdselsuheld på Karlslunde Centervej, hvor en bil med fem personer i kørte med høj hastighed af Karlslunde Centervej mod nord. Bilen overhalede en bil og passerede en bakketop og overså et skarpt højresving.

Bilen rullede rundt flere gang. Fire fra bilen kom til skade ogblev kørt på sygehus. Passagerne er alle fra Roskilde. Føreren af bilen er 18 år og de øvrige er henholdsvis 18, 22 og 23 år alle fra Roskilde.

Anholdelse – Greve

Kl. 0130 anholdt politiet en 16-årig dreng fra Greve, der i første omgang forsøgte at stikke af fra politiet på Lillevangsvej på en motorcykel. Han stak efterfølgende af til fods, og blev truffet af politiet i en have. Drengen fik udtaget en blodprøve, da der var mistanke om, at han havde drukket spiritus. Drengen blev løsladt ud på morgenen.

Røveri – Greve

Kl. 0205 blev en 14-årig dreng fra Køge jagtet fra Hundige station af to mænd, der stjal drengens Iphone og blev truet til at oplyse adgangskode. Derudover blev et kontokort stjålet fra drengen.

Anholdelse – Hørve, Odsherred.

Kl. 0250 anholdt fik politiet overleveret en anholdt fra en borger i Hørve, der havde tilbageholdt en 40-årig mand fra Horsens efter indbrud i pizzeria på Nørregade. Gerningsmanden truede anmelderen for at sikre sig penge fra indbruddet, og dermed går sagen fra at være tyveri til et røveri. Den anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor han blev fængslet til 280616.

Udover sagen fra Hørve sigtes han også for indbrud på Cafe Gittis i Asnæs, der skete lige før indbruddet i Hørve.

Politiet har stor ros til anmelderen for hans resolutte handling ved tilbageholdelsen af gerningsmanden.

Søndag – mandag:

Vold – Store-Heddinge, Stevns.

Kl. 1037 anholdt politiet en 50-årig mand fra Store-Heddinge, der søndag kl. 0908 slot en cyklist i hovedet og sparkede på nogle cykler på Vestergade. Den 50-årige kom gående med sin hund, der ikke var i snor, hvilket blev bemærket af nogle cyklister, og diskussionen førte til volden. Den 50-årige blev senere på dagen indlagt på psyk.afd.

Dødfunden – Vestre Løb, Isefjorden, Holbæk.

En sejler så kl. 1717 en person drivende i fjorden. Politiet og beredskab sendt til stedet. Redningsbåd fra Orø fik den døde ombord og sejlede liget til Holbæk havn. Pgl. genkendt som værende en 63-årig mand fra Orø, hvilket også stemmer overens med fundne id-papirer. De pårørende er underrettet. Umiddelbart intet der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Den afdøde vil blive nærmere undersøgt ved et retslægeligt ligsyn.

Trussel på livet – Asnæs, Odsherred.

Kl. 2358 kørte en 51-årig mand fra Grevinge på Esterhøjvej, hvor han passerede en mand, der råbte et eller andet, der fik bilisten til at tro, at fodgængeren var kommet til skade. Bilisten standsede derfor op for at ville hjælpe. Manden kom nu løbende mod bilisten med en økse, hvilket fik bilisten til at hoppe ind i sin bil og køre fra stedet. Manden cyklede væk fra stedet af Blomstervænget.

Det lykkedes ikke at finde frem til manden. Oplysninger til politiet på 114.

Færdselsuheld – Gl. Havdrup, Solrød.

Kl. 0051 kørte en bil ad Roskildevej mod nordvest, da han pludselig så noget foran bilen, muligt et dyr. Bilisten undveg, og mistede herredømmet over sin bil og ramte et vejtræ. Bilisten, en 19-årig mand fra Køge, kom ikke til skade ved uheldet. Bilen totalskadet.

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.