I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.

Kl. 15.35 anmeldte en 45-årig mand fra Karlslunde, at en trekantsrude på bilen var blevet knust i tidsrummet kl. 1500-1515, mens han hentede et barn i SFOen på Kongens Enge, Karlslunde. Fra bilen havde tyven stjålet en arbejdstaske, der havde stået foran bagsæde. Tasken indeholdt ud over diverse personlige effekter også en mobiltelefon og en computer.

Omtrent samme fremgangsmåde var anvendt ved et tyveri fra en personbil ved en børnehave på Mosevej, Solrød Strand, efter at en 41-årig kvinde fra Solrød kl. 15.47 også anmeldte indbrud i en personbil ved knusning af en siderude, da hun hentede et barn i institutionen kl. ca. 15.30. Også fra hendes bil var stjålet en taske, der indeholdt bl.a. en computer, fra bilens kabine.

Få minutter inden den sidste anmeldelse havde en opmærksom kvinde fra Solrød Strand kl. 15.43 undret sig over føreren i en sort personbil på Jersie Strandvej. Føreren var kørt ind på en parkeringsplads, hvor føreren havde smidt en taske ud ad bilvinduet, inden bilen var kørt fra stedet i høj fart.

En patrulje kørte til stedet og undersøgte den henkastede taske, hvori der var en computer og en pung formentlig fra tyveriforholdet på Mosevej, Solrød Strand. Ved yderligere undersøgelse af stedet fandt politiet endnu en henkastet taske, som formentlig stammede fra et tyveriforhold tilbage fra august måned.

Politiets gode råd i denne anledning er, at tasker mv. anbringes f.eks. i bagagerummet på et køretøj. Tasken vil således ikke umiddelbart være synlig udefra, ligesom en tyv vil have større besvær med at opbryde et bagagerum inden for det korte tidsrum, hvor bilens fører har et kort ærinde ved en institution.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i disse sager, hvis mistænkelige personer eller køretøjer er observeret i forbindelse med enten tyverierne eller ved fund af mulige tyvekoster.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.