Onsdag d. 11. maj Kl. 1508 anmeldte pårørende til en 85-årig kvinde fra Solrød Strand, at den 85-årige efter indkøb i supermarkedet Netto kl. ca. 1100 havde fået stjålet sin pung fra en jakke, der lå i hendes cykels cykelkurv.

Da hun skulle cykle væk, blev hun kontaktet af en fremmed mand, der bad om hjælp til at finde en blomst. Hun gik nogle få skridt væk fra sin cykel for at hjælpe manden med at vælge en blomst. Ved hjemkomsten opdagede den 85-årige, at hendes pung med bl.a. dankort var blevet stjålet ubemærket – formentlig af en anden person end manden, der bad om hjælp til blomsterne. Ved spærring af dankortet kunne banken oplyse, at der kl. 1125 ved en hæveautomat i Solrød Centret uberettiget var blevet hævet 7.000 kr. fra den 85-åriges konto. Manden, som hun mistænker for at have afledt hendes opmærksomhed, blev beskrevet som: A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 40-45 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Kortærmet skjorte og cowboybukser. Politiet undersøger nu, om der foreligger eventuel videoovervågning til brug for identifikation af både A og en eventuel medgerningsmand/-kvinde.

Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra personer, der har bemærket A i området eller ved en hæveautomat i Solrød Centret. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Politiet vil erindre om, at det er særdeles vigtigt at skjule indtastningen af PIN-koden, når et betalingskort anvendes. Uden en afluret PIN-kode er et betalingskort intet værd for en trick- eller lommetyv. Politiets råd er at skjule indtastningen med den frie hånd og stille sig tæt på betalingsterminalen, således at uvedkommende ikke kan kigge over skulderen eller rundt om brugeren for at aflure PIN-koden.

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.