Døgnrapport for mandag den 12. maj til onsdag den 14. maj 2014.

Forsøg på indbrud– Solrød
Mandag kl. 10.48 anmeldte en borger, at han havde bemærket tre mænd gå på Københavnsvej og herunder været inde i flere indkørsler. Anmelderen frygtede, at de tre mænd ledte efter et sted at begå indbrud. Politiet kørte til stedet, og på Jersie Strandvej traf patruljen de tre mænd, der oplyste, at de alle var fra Rumænien. De tre mænd på 18, 23 og 25 år blev anholdt og taget med på politistationen til afhøring. Politiet fandt ikke grundlag for at sigte nogen af mændene for berigelseskriminalitet, hvorfor alle tre blev løsladt igen.

Butikstyveri – Solrød
Mandag kl. 14.32 kørte politiet til Aldi på Parkvej i Solrød Strand, hvor to drenge på hhv. 15 og 16 år havde stjålet en pakke kyllingefileter til 28,95 kroner. Begge drenge blev sigtet for butikstyveri og kørt hjem til deres forældre, ligesom de sociale myndigheder blev underrettet om sagen. De to drenge kan hver især forvente  at få en bøde for butikstyveriet.

Brand i skur – Greve
Tirsdag kl. 05.51 kørte politiet til Karlslunde Hallerne, hvor brandværnet var i færd med at slukke en brand i et boldskur. Ingen personer var i fare i forbindelse med branden, som politiet efterforsker som påsat.

Anholdelse – Indbrud i villa – Femvej, Greve
Tirsdag kl. 12.56 fik politiet en anmeldelse om et igangværende indbrud i en villa, idet tyverialarmen var gået i gang. Villaens kvindelige beboer skyndte sig hjem og bemærkede undervejs en mistænkelig, sølvgrå personbil. Villaejeren kunne sammen med politiet konstatere et knust vindue og tyveri af bl.a. en fladskærm og en computer. En anden politipatrulje på vej til området for at lede efter indbrudstyvene bemærkede undervejs to mænd stå i en have på Parkvej. Samme sted var en sølvgrå bil bakket ind i indkørslen. Politiet mistænkte de to mænd på 19 og 26 år uden fast bopæl i København for at ville begå indbrud på Parkvej, hvorfor de blev anholdt. Deres bil viste sig at være monteret med et sæt nummerplader, der var stjålet i København SV, og i bilen fandt politiet tyvekoster fra indbruddet på Femvej samt indbrudsværktøj i øvrigt. Det viste sig, at bilen, de kørte i, var stjålet i forbindelse med et indbrud i en villa i Brøndby Strand. Yderligere undersøgelse af de to anholdtes gav også politiet grundlag for at kunne mistænke dem yderligere for et indbrud i en villa i Glostrup samt et p.t. ukendt sted. Derfor vil politiet fremstille de to anholdte i grundlovsforhør ved retten i Roskilde onsdag med krav fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling.

Spirituskørsel – Tune Parkvej, Tune – Greve
Tirsdag kl. 17.03 blev en 50-årig mand fra Tune anholdt og sigtet for spirituskørsel i en varebil, efter at en anden bilist havde anmeldt ham for slingrende kørsel. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Da politiet forventer, at sagen vil ende med en ubetinget frakendelse af kørekortet, inddrog politiet straks mandens førerret, så han ikke længere må køre bil.

Anholdelse – Sovende biltyve – Mosede Strandvej, Karlslunde – Greve
Onsdag kl. 04.25 bemærkede en patrulje en parkeret bil på p-pladsen ved Mosede Fort. Bilen var meldt stjålet fra København Ø d. 040514, og i bilen kunne politiet se et tændt fyrfadslys. I bilen befandt sig en 27-årig mand fra København N og en 21-årig mand fra Karlslunde, der begge sov. De blev vækket og anholdt for at have stjålet bilen, som de havde brugt til at bo i gennem nogle dage. Efter afhøring til sagen vil politiet tage stilling til, om de skal løslades eller fremstilles i grundlovsforhør.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.