Mandag kl. 09.00 anmeldte naboen til en 43-årig kvinde fra Solrød, at indbrudstyve var kørt fra stedet med en stjålet lænestol og en lampe i en varebil. Politiet kørte hurtigt til stedet, hvor det viste sig, at indbrudstyve havde brudt en havedør op. Da de var i færd med at slæbe en lænestol og en lampe ud i en bil, var den 43-årige vågnet på grund af støjen og råbte efter tyvene, der med tyvekoster ville køre fra stedet i en varebil.

Den 43-årige løb dog efter og fik revet bageste nummerplade af, så bagklappen gik op. Lænestolen faldt ud af varebilen, der fortsatte. Den 43-åriges søn på 15 år var også løbet efter bilen, hvorfra lampen også senere faldt ud og blev ødelagt. Varebilen, der blev beskrevet som mørk varebil med tophængt bagklap og mørklagte sideruder, forsvandt i retning mod Strandvejen.

Nummerpladen viste sig at være stjålet på p-pladsen ved Ølby S-station d. 130614. Den ene tyv sad i varerummet, medens den anden kørte bilen, og den ene blev beskrevet som tætbygget og iført en trøje i mørke farver. Han var ”maskeret” med noget, der lignede en støvmaske. Politiet ledte efter varebilen og tyvene i området, men fandt dem ikke.

Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra personer, der har bemærket varebilen køre fra stedet med åben bagklap, eller som kan give oplysninger om bilen i øvrigt. Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.