Midt- og Vestsjællands Politi forbereder lige nu en såkaldt ”fogedaktion”, hvor politiet rykker ud og henter de borgere, der skylder penge og trods mange opfordringer og indkaldelser ikke selv er mødt op i fogedretten.

Inden for meget overskuelig fremtid vil et antal borgere i politikredsen blive opsøgt af politiet enten derhjemme eller på arbejdspladsen, hvorefter de vil blive anholdt og fragtet til fogedretten, så sagen kan blive behandlet.

”Når man skylder penge og har fået adskillige indkaldelser til fogedretten, er det jo meningen, at man skal møde op. Det skal tages alvorligt, når fogedretten sender breve ud – og det bliver i hvert fald alvor, når hele familien bliver vækket af politiet tidligt om morgenen, fordi man skal anholdes og køres til retten”, siger politiinspektør Svend Foldager, der er leder af lokalpolitiet i Midt- og Vestsjællands Politi

Aktionen går i gang her inden for ganske kort tid, men politiinspektør Svend Foldager fortæller, at det stadig er muligt, at undgå, at få besøg af politiet, hvis man skynder sig at kontakte fogedretten og få klaret sit mellemværende.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.