Spirituskørsel – Greve.
Politiet anholdte en 47-årig mand fra Søborg, der kørte i bil på Rosenlyparken. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Brand i lejlighed – Greve.
Brændte en lejlighed i Krathuset. Branden er med sikkerhed påsat, idet der er flere arnesteder. Ingen kom til skade ved branden. Politiet vil meget gerne tale med vidner, der har oplysninger om branden herunder om personer, der er set ved brandstedet. Ring på 114

Narkopåvirket bilist- Greve.
Politiet anholdt en 26-årig mand fra Fuglebjerg, der kørte i bil på Køge Bugt Motorvejen. Den anholdt var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve.

Tricktyveri – Solrød.
Mandag sad en 64-årig kvinde fra Solrød på en bænk ved busholdepladsen på Solrød Station. En mand kom til hende og på dårligt engelsk sagde han noget om en indsamling til døve børn. Han ville have en underskrift, og da manden var gået så kvinden, at hendes mobiltelefon var væk fra hendes taske. Manden beskrives som 40-60 år, 175 cm høj, halvskaldet, spinkel, brunt hår, formentlig østeuropæer, iført mørkt tøj.

Tricktyveri i Fakta i Solrød
Forurettet og hendes mand handlede i Fakta og var ved at pakke varer, da A henvendte sig til forurettes mand og fremviste en seddel, mens A flere gange sagde Klinik. Imens blev FOUs pung stjålet fra hendes taske, som hang på maven/over skulderen. Pungen, som er brun, indeholdt Visadankort, Mastercard til Nordea, sygesikringsbevis, diverse personlige kort, 500 kr. i sedler, ca. 50 kr. i mønter. FOU opdagede først tyveriet, da hun var nået ud af butikken og lidt efter kiggede i tasken. Kortet er nu spærret, men der var kl. 15.09 hævet kr. 15.000 i Nordeas hæveautomat i Solrød. A: Mand, 60 år, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Formentlig østeuropæer, Iført: Lys jakke, grå bukser.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.