Tricktyveri – Greve.

En 70-årig kvinde fra Greve udsat for tricktyveri ved Bakkevolden, hvor hun blev antastet af et par, der var kørende i en bil med nationalitetsmærket BG – Bulgarien – der fortalte en historie om, at en person i bilen var meget syg, og de spurgte om vej til sygehus samtidig med at de rørte ved forurettedes hals og fik en ”guldring” af parret. Kvinden opdagede efterfølgende, at hendes guldarmbånd var taget af hende, uden hun bemærkede det.

Det lykkedes ikke politiet at få fat i de pågældende.

Generelt har politiet mange anmeldelser i øjeblikket om forskellige versioner af tricktyverier, der næsten altid begås af udlændinge, typisk fra Østeuropa.

Der er grund til igen at advare mod risikoen for at blive udsat for tyveri, hvis man på en eller anden måde kommer i nærkontakt med udlændinge, der spørger om vej, vil forære eller sælge guld, spørger om indhold i varer i supermarkeder eller andet.

Det kan være begyndelsen til et tricktyveri. Ring straks til politiet, hvis man ser noget lignende, så vi har en mulighed for at få fat i de pågældende.

Narkopåvirket bilist – Solrød.

En 27-årig mand fra Aarhus anholdt på Køge Bugt Motorvejen, hvor han kørte i bil. Manden var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.