Forsøg på tyveri – Københavnsvej, Roskilde

Kl. 1135 anmeldte personalet i Outfit, at en udenlandsk mand var tilbageholdt efter forsøg på tyveri af en trøje. Politiet anholdt en 34-årig mand fra Rumænien og sigtede ham for forsøg på tyveri af en trøje til en værdi af 300 kr. Personalet havde opdaget, at han var i færd med at fjerne en tyverisikring fra trøjen og pågreb ham, da han flygtede fra butikken. Politiet afhørte den sigtede til sagen, som blev afgjort straks. Herefter blev rumæneren løsladt.

 

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 1152 fik politiet melding om, at en bil var forulykket og standset ude på en mark. Det viste sig, at en 24-årig mand fra Holbæk under kørsel i østlig retning i regnvejret havde mistet herredømmet over sin personbil pga. aquaplanning. Han kørte ud i grøften, hvor bilen rullede rundt og standsede på en mark. Den 24-årige og en passager i bilen blev begge kørt til kontrol på skadestuen i Holbæk, men var sluppet uskadte fra uheldet. Ingen andre trafikanter blev involveret i ulykken.

 

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 1524 fik politiet melding om et uheld på motorvejen i vestgående retning ved Kirke-Såby. En 21-årig mand fra Holbæk mistede under en overhaling kontrollen over sin personbil, så han ramte en overhalet varebil ført af en 53-årig mand fra Eskebjerg. Den 21-årige røg herefter ind i midterautoværnet, hvor bilen standsede. Politiet afspærrede 2. vognbane i forbindelse med oprydning efter uheldet, og mindre kø opstod tilbage til afkørslen ved Gevninge. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.

 

Forsøg på tricktyveri i egen bolig – Bøgehegnet, Greve

Kl. 1706 modtog politiet en anmeldelse fra ægtefællen til en 64-årig kvinde fra Greve om et tricktyveri. Medens ægtefællen var ude for at handle kl. ca. 1400, havde en fremmed kvinde henvendt sig på bopælen hos den 64-årige og oplyst, at den 64-årige skulle have målt sit blodtryk. Kvinden kom ind og fik den 64-årige placeret i køkkenet med ryggen til entreen. Under samtalen med kvinden, der havde medbragt måleudstyr, mente den 64-årige at høre støj fra soveværelset. Den 64-årige oplyste til kvinden, at hendes ægtefælle lige var på trapperne, hvorefter den fremmede kvinde blev urolig, pakkede sit udstyr sammen og undskyldte sig med, at det ikke virkede, og at hun skulle hente noget andet i bilen. Hun kom dog aldrig tilbage, og ægtefællen kunne efter sin hjemkomst konstatere, at en anden person end den fremmede kvinde havde rodet i et skab i soveværelset – dog uden at stjæle noget. Den fremmede kvinde blev beskrevet som: Kvinde, Dansk af udseende, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Ikke høj, krøllet hår., Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj. Medbragte ”blodtryksmåler” med en sort ledning, sølvfarvet armbind og en hvid boks.

 

Lokalpolitiet i Karlslunde hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden og/eller en anden medsammensvoren. Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Tricktyveri i egen bolig – Allegade, Køge

Kl. 1746 fik politiet en anmeldelse fra en 79-årig kvinde fra Køge om, at hun på vej i elevatoren havde mødt en fremmed kvinde, der tilbød hende massage. Den 79-årige accepterede tilbuddet og fik massage liggende med ansigtet mod en væg af den fremmede kvinde, der beholdt sit regntøj på og med hætten oppe om ansigtet. Den 79-årige ænsede dog, at en anden medsammensvoren kortvarigt var kommet ind i hendes lejlighed, men var gået igen kort efter. Kvinden spurgte også, om den 79-årige kunne veksle penge, men det afslog hun. Efter ca. 20 minutter forlod kvinden stedet, og den 79-årige kunne konstatere, at et nøglebundt var stjålet. Nogen havde undersøgt hendes pung, men dog ikke stjålet noget. Massøren blev beskrevet som: A: Kvinde, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 160-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Smule mørklødet., Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkblå regnfrakke med hætte, regnbukser i samme farve.

 

Anholdelse – Vold – Ejboparken, Roskilde

Kl. 2102 fik politiet en henvendelse fra en borger, der undrede sig over, at der var blod i en opgang. Politiet fulgte blodsporene til en lejlighed, hvor politiet traf en 50-årig kvinde fra Roskilde, som havde blod i ansigtet og på hænder efter et overfald. I lejligheden var også en bekendt til offeret – en 52-årig mand fra Esbjerg – som blev anholdt som mistænkt for at have slået og sparket offeret i hendes lejlighed. Kvinden blev i en tilkaldt ambulance bragt til undersøgelse og behandling for sine skader på en skadestue. Den anholdte var også påvirket af spiritus, hvorfor han indledningsvist blev lagt til afrusning i detentionen. Han vil i løbet af fredag formiddag blive sigtet for vold mod den 50-årige kvinde og forventes at blive løsladt efter afhøring til sagen.

 

Ordensbekendtgørelsen – Hestetorvet, Roskilde

Kl. 2346 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var opfarende og voldsom uden for en restauration. Da et par patruljer med mandligt personale nåede frem, kaldte manden dem for ”Idioter!” og ”Ludere!”. Det forstyrrede den offentlige orden, hvorfor politiet anholdt en 19-årig mand fra Vordingborg for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og med henblik på ”afkøling” i detentionen. Han blev løsladt tidligt om morgenen og kan nu se frem til at modtage en bøde for sin optræden og sine udtalelser om politiet.

 

Spirituskørsel / kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Havnevej, Holbæk

Kl. 0017 anholdt og sigtede politiet en 39-årig mand fra Vipperød for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen. Politiet beslaglagde hans bil med henblik på senere konfiskation, da han tidligere var blevet afsløret i at køre bil i spirituspåvirket tilstand og i frakendelsen. Han vil blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

 

Spirituskørsel – Stevnsvej, Strøby Egede, Køge – Stevns

Kl. 0040 anholdt og sigtede politiet en 74-årig mand fra Tureby for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

 

Spirituskørsel – Toldbodvej, Køge

Kl. 0124 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Rødvig Stevns for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.