Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/viborher.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Midt- og Vestsjællands Politi: Efterlysning af 77 årig - VIBORHER - Solrød

Midt- og Vestsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at finde den efterlyste 77-årige Erling Pedersen og hans cykel

Politiet efterlyste den 19. august 2014 den 77-årige Erling Pedersen, der var forsvundet fra sin bopæl mandag den 18. august 2014. De pårørende og politiet har siden ledt efter Erling Pedersen med hjælp af politihunde, helikopter og hjemmeværnet uden resultat.

Eftersøgningen har især været koncentreret i Fløng-området, da Erling Pedersen med stor sikkerhed er genkendt af en borger på Birkevang, der mandag aften ca. kl. 2300 traf Erling Pedersen, der spurgte om vej til en adresse i Roskilde. Flere beboere har desuden set en person, der passer på signalementet, på Bavneåsen og på Birkevang i Fløng.

Erling Pedersen forsvandt fra sin bopæl i Roskilde mandag den 18. august 2014 sent om eftermiddagen. Han skulle cykle ca. 2½ km fra egen bopæl og var mod forventning ikke dukket op hos familien på Klintevej, Roskilde, til aftalt tidspunkt.

Erling Pedersen beskrives som: Mand, 77 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, gråt kort hår, bærer briller, formentlig iført grå kasket, en blå jakke og blå cowboybukser. Han medbringer pung og nøgler. Han kører på en bordeaux-farvet, ældre, Kildemoes dame-citybike med orange kædelås. Cyklen har en sort sadel, der er omviklet med malertape på spidsen.

Erling Pedersen kan let miste orienteringsevnen, hvorfor politiet og de pårørende frygter, at der kan være tilstødt ham en ulykke, eller at han befinder sig i hjælpeløs tilstand et sted. Midt- og Vestsjællands Politi anmoder borgerne i Roskilde og omegn om at kontrollere udhuse, carporte, halvtage m.v. hvor Erling Pedersen kan have søgt ly. Politiet vil også meget gerne høre fra borgere, der har oplysninger om cykler, der kan være den efterlyste.

Fotoet viser Erling Pedersen, og cyklen på billedet er af samme mærke og alder, som den efterlyste cykel. Det skal dog understreges af den efterlyste cykel er bordeaux-farvet og IKKE gul som på billedet, ligesom den efterlyste cykel IKKE har monteret cykelkurv.

Oplysninger til sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på 46 35 14 48.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.