Uddrag af døgnrapport fra lørdag 26.03.16 kl. 07.00 til tirsdag 29.03.16 kl. 07.00.
Narkobilist uden førerret – bil beslaglagt – Ivar Huitfeldtsvej, Køge
Lørdag Kl. 1550 standsede politiet en personbil for at påtale, at en passager havde smidt affald ud ad bilens vindue ud for Køge S-station. Bag rattet sad en 22-årig mand fra Strøby, som måtte erkende, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Han blev indledningsvist sigtet for kørsel uden førerret.
Da en efterfølgende narkometertest indikerede, at han kunne være påvirket af hash under kørslen, blev den 22-årige kortvarigt anholdt og sigtet for kørsel i bilen i narkotikapåvirket tilstand.
Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Passageren – en 26-årig mand fra Køge – fik en påtale for at have smidt affald ud på gaden under kørslen.
Da den 22-årige flere gange tidligere var blevet afsløret i at køre bil trods manglende førerret, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation. Den 22-årige kan nu forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når spørgsmålet om straf og endelig konfiskation skal afgøres.

Varetægtsfængsling – Indbrud i villa – Birkedalen, Greve
Lørdag Kl. 2035 modtog politiet en henvendelse fra en opmærksom, lokal borger, som undrede sig over to mænds adfærd, idet de begyndte at løbe, da de følte sig opdaget. Mændene medbragte noget, der kunne minde om en kuffert.
Politiet sendte flere patruljer til området og kunne kl. 2051 anholdt to mænd på 29 og 38 år fra Rumænien, der svarede til beskrivelsen af de to mænd, som den opmærksomme borger havde set. De forsøgte at gemme sig ved et plankeværk på en tom grund på Greve Strandvej.
Ved siden af dem fandt politiet både skruetrækkere og tyvekoster, der kunne spores til en adresse på Birkedalen, hvor hoveddøren i en villa var blevet brudt op. De to rumænere blev sigtet for indbruddet og blev endvidere fremstillet i grundlovsforhør påskedag. Dommeren besluttede, at de to rumænere skulle varetægtsfængsles foreløbigt frem til den 14. april 2016.

Forsøg på indbrud – Solrød.
Kl. 0510 søndag morgen fik politiet anmeldelse om forsøg på indbrud på Østre Lagunevej. en nabo så to gerningsmænd hos sin genbo, der tilsyneladende ikke havde noget med stedet at gøre. Kl. 0519 og kl. 0524 anholdt politiet to mænd på henholdsvis 16 og 18 år. De to er fra Marokko og Algeriet. Begge sigtes for forsøg på indbrud og forsøg på tyveri fra en bil, og de blev løsladt senere på dagen, og sagen vil senere blive behandlet i retten.

Tricktyveri – Karlslunde, Greve.
Søndag Kl. 0805 blev anmeldt om et tricktyveri, der fandt sted lørdag mellem kl. 1600 og 1700, hvor to udenlandske kvinder kom til en adresse i Åsager, hvor de på et uforståelig sprog gjorde opmærksom på, at de ville låne et toilet. Den ene kvinde ventede delvist ved hoveddøren medens den anden gik ind på toilettet. Da begge kvinder forlod stedet manglede den 78-årige kvindelige beboer sin pung med div. indhold.

Mistænkeligt forhold – Havdrup, Solrød.
Mandag Kl. 0130 kørte politiet til Grønløkke, hvor en mand gik og bankede på døre og vinduer. Familien turde ikke gå ud og se, hvad der var i vejen. En politipatrulje fik fat i en 38-årig mand fra lokalområdet, der ikke kunne finde hjem efter en fugtig påskefrokost. Det lykkedes ved politiets mellemkomst.

Mistænkelig kuffert – Jersie, Solrød.
Mandag Kl. 1514 blev anmeldt om en kuffert, der stod på Jersie Station tilsyneladende uden nogen ejermand. Politiet afspærrede stationen og togdriften blev indstillet. To huse blev evakueret, da de lå tæt på stationen. Militæret åbnede efterfølgende kufferten der udelukkende indeholdt papirer. Afspærringen ophævet kl. 1720 og togdriften blev genoptaget.

Færdselsuheld – Sydmotorvejen, Køge.
Tirsdag Kl. 0542 skete et harmonikasammenstød på Sydmotorvejen i nordgående retning. Flere biler kørt sammen, og uheldet gav store køer på motorvejen, der blev helt spærret indtil kl. 0716. der skete ingen personskade ved uheldet, der involverede 8 biler.

Østre Lagunevej, 2680 Solrød Strand
INDBRUD I VILLA: Anmelder kan se mand gå ind på grunden til genbo. Manden har siddet inde i genbos bil. Anmelderen så to udenlandske mænd. Den ene med maskering foran ansigtet, den anden iført blå Adidas bukser.

Vibevej,w 2680 Solrød Strand
INDBRUD I VILLA: Anmelder blev vækket af larm i huset og da han kom ind i stuen så han, at en mand i blåt tøj løb fra terrassedøren og ud gennem haven. Anmelder konstaterede, at terrassedøren var forsøgt opbrudt På terrassedøren sås aftryk efter klovenden på et koben. Ingen indstigning.

Strandhaven, 2680 Solrød Strand
INDBRUD I VILLA: Hoveddør forsøgt opbrudt, ingen indstigning. A/F og dennes kone vågnede ved indbrudsforsøget og A/F forsøgte at løbe efter gerningsmanden/mændene, uden held. Dør til skur ligeledes opbrudt. Ingen indstigning.

Marievej, 2680 Solrød Strand
INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE FORSØG: Værelsesvindue forsøgt opbrudt med et ukendt redskab. Redskabet har formentlig været en koben. Forurettede havde hørt larm, og hun begyndte at slå på sit soveværelsesvindue, hvorefter larmen standsede. Hun opdagede senere, at hun havde været udsat for et indbrudsforsøg.
Lindevænget, 2680 Solrød Strand
INDBRUD I VILLA: Indgang via knust vindue, formentlig med en sten fra haven. Færden i hele huset, idet skuffer og skabe var gennemrodet. Udgang af bryggersdør. Stjålne genstande: Intet overblik.
Bøgevangen, 4622 Havdrup
INDBRUD I VILLA: Indgang via vindue, vindue formentlig brækket op. Færden i hele huset. Udgang: Have-/terrassedør. Stjålne genstande: Intet stjålet.

Åsager , 2690 Karlslunde
TRICKTYVERI I BEBOELSE: A og B, som var udenlandske kvinder, henvendte sig på forurettedes bopæl og spurgte på et sprog, som forurettede ikke forstod, om de måtte låne et toilet. A brugte efterfølgende håndtegn, så forurettede forstod, at det var et toilet A gerne ville låne. A gik på wc, mens B stod uden foran hoveddøren. Forurettede stod i mellemgangen og gik på et tidspunkt ud i sit køkken for at skrælle kartofler. B var efterfølgende kommet ind i entreen, hvorefter A og B sagde tak og gik. Forurettede opdagede dagen efter, at de begge manglede deres punge. Kostervalg: 2 punge: a: Sort læderpung indeholdende: sygesikringsbevis, kørekort, visa dankort(spærret) kontanter og diverse medlemskort. b: Sort to fløjet læderpung indeholdende, sygesikringsbevis, kørekort, golfkort, visa dankort(spærret), samt diverse medlemskort.

Centerholmen 18 3., 2670 Greve
INDBRUD I LÆGEKONSULTATION: Indstigning formentlig via nordvendt bagtrappe, idet der fandtes et trykmærke formentlig fra et lige kærvet værktøjsblad. Færden i hele klinikken, hvor man formentligt har sparket samtlige indvendige døre op. Kostevalg: intet overblik endnu.

Centerholmen 18, 2670 Greve
INDBRUD I LÆGEKONSULTATION: Indbrud i fodterapeut-klinik. Indstigning til bygningen formentlig via opbrydning af bagtrappedør. Færden i hele klinikken idet skabe var åbne. Udstigning som indstigning, idet der ikke var andre døre.

Hastings Alle 36, 2670 Greve
INDBRUD I VILLA: Ind via vindue opbrudt med koben, klovformede ende med to klove af ca. 10 mm og mellemrum af ca. 5 mm. Færden i flere rum, hvorunder alarmsystem aktiveredes. Ad overvågning fremgik to personer, signalement: A: Mand, lys hud, alm. af bygning, iført sort jakke, grå hættetrøje, mørke bukser (måske grøn) og sorte sko med lys sål. B: Mand, alm. af bygning, iført hættetrøje, bukser og mørke sko. Stjålet en rygsæk mærket med Danske Bank, to cykler . Ud via indstigningsstedet.

Birkedalen, 2670 Greve
INDBRUD I VILLA: Indgang: Hoveddør, hoveddør formentlig brudt op færden i hele huset. Udgang: Hoveddør. Stjålne genstande: Intet stjålet

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.