Onsdag kl. 11.25 anmeldte en 85-årig mand fra Greve, at han ca. 15 minutter tidligere netop var gået ind i en elevator, da tre udenlandske mænd også trådte derind. Da han følte sig utryg og ville ud, spærrede de nærmest vejen for ham, samtidig med at en udenlandsk kvinde ind i elevatoren.

Hun viste et krøllet kort frem og spurgte om vej til steder, som den 85-årige ikke kendte til. Han sørgede for at have sin rollator foran sig, så han kunne holde sine ejendele under opsyn. De gik efterfølgende alle ud af elevatoren og i hver sin retning med undtagelse af en af mændene, der fulgte efter den 85-årige noget af vejen i retning mod hans bopæl i nærheden.

Den 85-årige havde ikke fået stjålet noget og beskrev udlændingene som: A: mand, kunne tale med de tre øvrige på et fremmed sprog, men kunne også tale dansk, iført grå bluse og grå bukser; B: kvinde, 20-25 år, spinkel af bygning, talte ukendt  fremmedsprog, C: mand, talte fremmedsprog, iført sort tøj.  D: mand, intet signalement. Politiet ledte efter de fire personer i området, men fandt dem ikke.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.