Greve Strandvej: Efter en lang og meget omfattende efterforskning anholdt Midt- & Vestsjællands Politi tirsdag den 29. april to mænd, som sigtes for brandstiftelse efter straffelovens § 180. Der er tale om en 28-årig tyrkisk statsborger med bopæl i København og en 20-årig dansk statsborger med bopæl i Brøndby. Begge sigtes for overtrædelse af straffelovens § 180 samt  § 279, jf. § 21 ved den 21. december 2012 ca. kl. 03.30 i forening og efter forudgående aftale herom ved hjælp af benzin at have sat ild i forretningen ”Strand Pizza” beliggende i ejendommen Greve Strandvej 10, Greve, under sådanne omstændigheder, at de måtte indse, at andre personers liv derved blev udsat for overhængende fare, idet der lå 4 personer og sov i en lejlighed i ejendommen. Ildspåsættelsen skete tillige for at  besvige den 28-årige ejers forsikringsselskab.

Begge de anholdte blev onsdag den 30. april kl. 11.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor de begge er blevet varetægtsfængslet til den 22. maj 2014.

Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, hvor politiet p.t. ikke kan oplyse yderligere om sagen og dens indhold. Dog kan det oplyses, at begge de varetægtsfængslede nægter sig skyldige.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.