Mandag den 7. april 2013 kl. 07.13 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en person skulle være fastklemt. Kort efter fik politiet også melding om, at et køretøj var brudt i brand.

Politiet kørte til uheldsstedet, hvor ingen af de involverede køretøjer var brudt i brand. Redningsberedskabet var dog i færd med at frigøre en 48-årig kvinde fra Greve, som var teknisk fastklemt i sin personbil. Hun blev kort efter kørt til kontrol på sygehuset, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs.

Uheldet med tre parter involveret skete, da en 43-årig mand fra Solrød Strand i en personbil under kørsel i nordlig retning påkørte en forankørende personbil ført af en 47-årig mand fra Karise. Sammenstødet med denne bil bevirkede, at den 43-årige kørte over i den modsatte kørebanehalvdel og videre ind i lyskrydset for rødt. I krydset ramte han kvindens bil og fortsatte selv i sin bil lidt videre frem, indtil et vidne i en lastbil kørte på tværs for at standse ham. Lastbilchaufføren troede, at den 43-årige ville flygte fra uheldet.

Årsagen til uheldet var formentlig, at den 43-årige havde fået et ildebefindende pga. sukkersyge. De to øvrige parter slap også uskadte fra uheldet.

Deltag i debatten

Del.

Skriv en kommentar