Natten til tirsdag kl. 02.12 kontaktede personale fra et plejecenter politiet, fordi de havde bemærket en varebil med udenlandske nummerplader parkere på P-pladsen, og to mænd var efterfølgende gået fra stedet. Kort efter var de kommet retur og var kørt fra stedet i varebilen, som personalet forinden havde taget foto af.

Politiet kørte til området for at lede efter varebilen, som politiet fandt kørende på Greve Landevej ca. 20 minutter efter anmeldelsen. I bilen var to mænd på 23 og 31 år fra Polen, som var tydeligt nervøse. I varebilen fandt politiet 30-40 poser fyldt med tøj fra diverse genbrugscontainere.

De to mænd, som politiet i andre tilfælde havde truffet i køretøjer med genbrugstøj, blev anholdt og sigtet for tyveri af tøjposerne. De anholdte blev kørt til Roskilde politistation. Ved den efterfølgende undersøgelse af deres færden fandt politiet to næsten tømte tøjcontainere på Møllevej, Karlslunde, hvor der også stod tøjposer ved siden af. Politiet formoder, at de stjålne tøjposer stammer fra disse containere. Det foto, som plejepersonalet havde taget af varebilen på P-pladsen, svarede til den bil, som de anholdte kørte i.

De to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde kl. 1200 med krav om varetægtsfængsling fra anklagemyndighedens side.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.