Tirsdag kl. 12.34 blev en 82-årig mand fra Solrød Strand franarret sit dankort. Den 82-årige stod i køen i Fakta. En mand prikkede ham på skulderen og viste ham en pengeseddel, som han havde tabt på gulvet. Den 82-årige samlede den op og lagde den i sin tegnebog.

Kort efter – ude på parkeringspladsen – blev den 82-årige igen kontaktet af mande, der fortalte, at det var hans kones pengeseddel og at han gerne ville have den tilbage. Manden var pågående og havde hænderne helt nede i den 82-åriges tegnebog. Den 82-årige gav manden pengeseddelen tilbage og kørte herefter fra stedet. Kort efter fik han mistanke om at noget var galt. Han kørte derfor til banken for at spærre sit dankort, men der var allerede hævet 15.000,- på kortet.

Den 82-årige beskrev manden som:

  • steuropæisk af udseende 35-40 år, 165 cm. høj, almindelig af kropsbygning. Brun i huden og med sort hår. Han var iført en lang rød/blå vindjakke. Manden talte engelsk.

Politiets opfordring:

  • Vær påpasselig og opmærksom på, hvad der sker omkring dig, når fremmede retter henvendelse og vil spørge om vej, eller vil give dig eller et eller andet.
  • Skærm altid grundigt af, når du bruger dit betalingskort, så andre ikke kan se din pinkode.
  • Ring omgående til politiet, hvis du ser – eller har været udsat for – et tricktyveri.
Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.