Mandag den 2.september kl. 13.39 fik politiet en anmeldelse om, at en 67-årig kvinde fra Solrød kort forinden var blevet udsat for tricktyveri af to engelsktalende personer.

En patrulje kørte hjem til den forurettede bopæl og afhørte hende til sagen. Den 67-årige kvinde havde været på Solrød Aktivitetscenter, hvor hun havde fået hjælp af personalet til at gå i banken og hæve penge. Herefter sad kvinden foran aktivitetscentret på sin rollator og røg en cigaret, da to udenlandske personer, en mand og en kvinde, henvendte sig til den 67-årige på engelsk.

Manden holdt sig til kinden og kvinden spurgte på gebrokkent engelsk, om vejen til en tandlæge. Mens den 67-årige forklarede dem vejen til en tandlæge tog den udenlandske kvinde en bæltetaske fra rollatoren, hvorefter de to udlændinge løb fra stedet. I bæltetasken lå 1500 kr som kvinden netop havde hævet.

De to tricktyve beskrives som:

A: Mand, 30-39 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: mørke bukser, ensfarvet mørk sweatshirt
B: Kvinde, 30-39 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: sort langærmet T-shirt, sorte lange bukser

Borgere som har bemærket de to beskrevne udlændinge i Solrød Centret eller i området omkring, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Især oplysninger om et køretøj, som de to evt. kan have benyttet har interesse for politiet.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.