Nørrevang, Greve: Onsdag den 5. marts 2014 kl. 02.28 modtog politiet en anmeldelse fra beboer, der havde set to fremmede, yngre og mørkklædte mænd i sin indkørsel.

Da de ikke havde noget legalt ærinde der, underrettede hun politiet om sine observationer. Politiet kørte til området med flere patruljer, hvoraf en så to mørkklædte mænd løbe ad Jersiemosevej. Patruljen kørte efter dem, og det lykkedes at få fat i en 40-årig mand fra Brøndby Strand. Da han ikke kunne give nogen fornuftig forklaring på sin og makkerens adfærd i området, anholdt politiet ham som mistænkt for at ville begå indbrud / tyveri i området.

Den anden mand forsvandt i området, og trods eftersøgning efter ham med politihunde over en strækning på ca. fem kilometer lykkedes det ikke politiet at finde ham.

Den anholdte vil blive afhørt nærmere i løbet af onsdag, ligesom politiet vil undersøge, om han kan sættes i forbindelse med berigelseskriminalitet i området.

Udlændingeloven – Tune – Greve
Tirsdag kl. 17.52 kontaktede SKAT politiet og bad om assistance til at identificere en udlænding, som SKAT havde truffet under kontrol på en virksomhed i Tune. Udlændingen var ikke i stand til at identificere sig. Politiet fik kontakt med en mand på 28 år fra Nigeria, der ikke havde nogen egentlig identitetspapirer på sig. For at undersøge hans identitet nærmere og herunder grundlaget for hans ophold i Danmark måtte politiet frihedsberøve ham i medfør af udlændingelovens bestemmelser. Manden er nu midlertidigt anbragt i et arresthus, medens politiet hans personlige forhold nærmere.

Deltag i debatten

Del.

Skriv en kommentar