Tirsdag den 25. juni kl. 19.53 fik politiet en anmeldelse om, at en dreng var blevet overfaldet ved Solrød S-station af tre andre drenge, som nu havde taget S-toget i retning mod Karlslunde S-station.

Politiet kørte hurtigt til Karlslunde S-station, hvor toget blev tilbageholdt, således at politiet kunne få kontakt til de tre mistænkte.

Der var tale om tre drenge på 13, 14 og 14 alle fra Greve, som blev tilbageholdt af politiet som mistænkte for overfaldet. En anden patrulje blev sendt til Solrød S-station, hvor politiet fik kontakt til offeret – en 14-årig dreng fra Køge.

Han oplyste at have fået spark i hovedet og at være blevet trampet på, så han blev bragt til skadestuen i Køge til undersøgelse og fornøden behandling. De tre tilbageholdt drenge blev kørt til Køge politistation, ligesom politiet underrettede alle de involverede forældre samt de sociale myndigheder i både Greve og Køge kommune.

De tre drenge senere på aftenen afhørt til en sag om grov vold mod det 14-årige offer. Ingen af dem kan sigtes for overtrædelse af straffeloven, da de alle er under den kriminelle lavalder på 15 år.

Efter afslutning efterforskning blev de overgivet til deres respektive forældre, som vil høre nærmere fra sociale myndigheder i anledning af sagen.

Kilde: Midt – og Vestsjællands Politi

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.