Uddrag af døgnrapport fra onsdag 02.07.14 kl. 07.00 til torsdag 03.07.14 kl. 07.00.

Uorden
Kl. 09.54 blev politiet kaldt til område L, hvor der var en melding om slagsmål. Da en politipatrulje nåede frem blev det konstateret, at der ikke havde været tale om slagsmål, men at en 24-årig mand fra Norge havde forsøgt at nikke en anden festivalgæst en skalle og trænge ind i et telt, der ikke var hans eget. Den 24-årige blev anholdt og fik en bøde for voldelig optræden, og festivalledelsen besluttede at klippe hans armbånd og bortvise ham fra festivalen.

Tyveri
Kl. 11.21 anmeldte en 25-årig mand fra Roskilde, at han havde fundet nogle mænd, der samme nat havde stjålet hans dankort og misbrugt det. Den 25-årige var natten til torsdag blevet lokket med på en køretur til en fest og under køreturen, havde han brugt sit dankort til at betale for benzinen. I løbet af den efterfølgende køretur, var hans dankort blevet stjålet og misbrugt. En politipatrulje kom til stedet og anholdt en 25-årig mand fra Højbjerg og en 30-årig mand fra Brabrand, der blev udpeget af den 25-årige.

Vold
Kl. 18.33 blev politiet kaldt til skaterbanen, hvor festivalvagter havde fat i en person, der havde været truende og voldelig. den 20-årige mand fra København havde blev voldelig overfor festivalvagterne og spyttede herefter en af dem i ansigtet. Den 20-årige blev anholdt og sigtet for vold.

Anholdt for tyveri/ulovlig omgang med hittegods
Kl. 19.00 blev politiet kaldt til indgang øst, hvor festivalvagter havde set nogle personer udveksle genstande, der muligvis var tyvekoster. En politipatrulje kom til stedet og tog kontakt til gruppen af personer. Ved en nærmere undersøgelse af personerne, blev den 44-årig kvinde fra Rumænien fundet i besiddelse af en del effekter der ikke var hendes egne, blandt andet en Ipod, der tilhørte en dansk mand. Den 44-årige kunne ikke forklare, hvordan hun var kommet i besiddelse af Ipoden, og hun blev derfor anholdt.

Våbenloven
Kl. 22.04 blev politiet kaldt til tårn 18, hvor festivalvagter stod med to udlændinge uden armbånd. En politipatrulje kom til stedet og ved en visitation af personerne – en 49-årig kvinde og en 51-årig mand fra Bulgarien – blev manden fundet i besiddelse af en ulovlig kniv. Begge personer fik en afgift for at være trængt ind på festivalen uden billet, og manden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Udgav sig for at være politibetjent
Kl. 03.30 blev politiet kaldt til tårn P, hvor festivalvagter tilbageholdt en 18-årig mand fra Køge. Den 18-årige gik rundt på campingpladsen og udgav sig for at være politibetjent. Han havde blandt andet visiteret andre festivalgæster og bedt dem om at tømme deres lommer. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for at have udgivet sig for at være politibetjent. Han blev løsladt efter endt afhøring.

 

  2013 2014
Lov om euforiserende stoffer (besiddelse) 249 290
Lov om euforiserende stoffer (salg) 9 3
Tyveri fra campingplads 145 114
Tyveri fra lomme/taske/bagage 114 38
Tyveri af taske/bagage 17 11

 

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.