Fredag 05-12-2014

Karlstrup Karlstrup Mose Allé, 2680 Solrød Strand 

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Indstigning via nordvendt vindue ind til værelse. Færden i hele huset. Kostervalg: Smykker, 2 bærbare computere af mærket HP, andet mærke pt. ukendt, parfumer, Ipad air. Udgang via andet vindue i samme værelse.

Fredag 05-12-2014

Vibevej, 2680 Solrød Strand 

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE FORSØG: Forsøgt opbrydning af køkkenvindue, der er boret et lille hul under selve håndtaget midt på vinduet. Det har herefter været muligt at få ukendt genstand ind og få åbnet håndtaget, men da der er to sikkerhedshasper på og det kun er lykkedes at sprænge den ene, så har der ikke været foretaget indstigning. intet stjålet.

Fredag 05-12-2014

Karlstrup Karlstrup Mose Allé, 2680 Solrød Strand  

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Vindue opbrudt, herfra indstigning og færden i hele huset. Skuffer og skabe gennemrodet, udstigning gennem terrassedør, der stod åben, da FOU kom hjem. Koster: Sony spejlrefleks kamera, Apple Air computer.

Fredag 05-12-2014

Birkelyngen, 2680 Solrød Strand    

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Underboring af nordvendt havedør mens foru. og deres hund lå og sov. G-mand kun været i stuen. Stjålet et gammelt Omega HA armbåndsur og en sort Bilka rygsæk.

Fredag 05-12-2014

Birkelyngen, 2680 Solrød Strand 

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Underboring af vindue til stue, også underboring af terassedør, dog forgæves grundet ekstra sikring af indv. vrider. Færden kun sket i stuen. Stjålet 2 bærbare pc, 1 ny Lenovo, 1 HP, 2 Samsung mobiltlf. samt pung med 5000kr i kontanter. G-mand taget skuffe med sølvtøj ud for nærmere undersøgelse i haven men efterladt. Udstigning samme vej som indstigning. A/F havde ligget og sovet i stueplan (soveværelset) hvor også familiens hund havde sovet uden at give hals.

Lørdag 06-12-2014

Brunellevangen, 2680 Solrød Strand   

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Soveværelses vindue brækket op, intet overblik over kostervalg. Formentlig smykker. Flere rum gennemrodet. Fra stedet er fjernet 2 ældre cykler som stod ulåste i stativ. En herrecykel, sort med brun lædersadel og maling på baghjul. En damecykel, sort af mrk. Tårnby.

Søndag 07-12-2014

Klosterparken, 2680 Solrød Strand 

INDBRUD I VILLA OG LIGNENDE: Indstigning via sydvendt havedør. Færden hele huset. Koster: taske indeholdende pung med diverse kort, 1500kr i kontanter, pas tilhørende anm. En bærbar computer af mrk. Dell, en bærbar Macbook. diverse smykker. Udgang som ind.

Fredag 05-12-2014

Karlstrup Fåreager, 2680 Solrød Strand   

INDBRUD I LEJLIGHED: Indstigning via opbrudt havedør på bagside af bygning. Færden i hele huset, idet skabe og skuffer var åbne, og der var foretaget gennemrodning. Fryseren var ligeledes åben. Udstigning som indstigning. Koster: Diverse smykker, herunder en vielsesring i rødguld og diverse udenlandske valuta.

Fredag 05-12-2014

Egeparken, 2680 Solrød Strand

INDBRUD I LEJLIGHED: Indstigning via opbrudt værelsesvindue til altan på bagside af bygning mod parkeringsplads. Færden i hele lejligheden, idet skabe og skuffer var åbne, og der var foretaget gennemrodning. Udstigning som indstigning. Koster: Sort Nintendo Wii med to controllere, sort Acer bærbar PC og nøglebundt med nøgle til lejlighed samt bilnøgle.

Fredag 05-12-2014

Karlslunde Kysthave, 2690 Karlslunde   

INDBRUD I LEJLIGHED: Opbrudt vindue, der fører ind til stuen, foretaget indstigning, gennemrodning af skuffer og skabe, stjålet smykker, udstigning som indstigning.

Deltag i debatten

Del.

Kommentarer er lukket.