Det er nu valget for fremtiden skal træffes. På Køge Handelsskole er der åbent hus torsdag den 16. januar. Her er det muligt at møde elever og lærere fra skolens tre ungdomsuddannelser – HHX Køge Handelsgymnasium, EUX Business og EUD Business.

”Vi ved godt, at det er svært at skulle vælge den videre vej efter folkeskolen eller efterskolen, så vi står klar med elever, undervisere og studievejledere, og glæder os til at besvare spørgsmål for de unge og deres forældre, så det bliver nemmere at vælge den næste uddannelsesvej – uanset hvilken vej det måtte være,” siger Tim Christensen, direktør på Køge Handelsskole og fortsætter: ”Aftenen indledes med velkomst og introduktion til vores uddannelser – Køge Handelsgymnasium HHX, EUX Business og EUD Business.

Herefter kan du få svar på alle dine spørgsmål og blive guidet skridtet videre med dit valg af uddannelsesvej.

Åbent hus foregår på Køge Handelsskole, Uddannelsesvej 20 – i hjertet af CAMPUS Køge kl. 17-19 – fælles velkomst sker kl. 17.30.

Du kan allerede nu læse mere om uddannelserne på EUX Business, EUD Business og om studieretningerne på Køge Handelsgymnasium på hjemmesiden www.khs.dk.

Kilde: KHS

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.