Den populære Hyundai i20 lanceres nu også i en økonomisk dieselversion. På grund af stor efterspørgsel vil der kunne opstå ekstra leveringstid i starten. Derfor giver BilGo i Køge A/S lige nu – som et plaster på såret – en ekstraordinær venterabat på kr. 15.000,- på alle Hyundai i20 diesel-modeller.

 

Den nye Hyundai i20 har fået en positiv modtagelse siden introduktionen i sidste måned, og den hører til en af de meste solgte biler herhjemme i marts og april. Hidtil har Hyundai i20 været tilgængelig i en række benzinudgaver. Nu er der Danmarkspremiere på 2 dieselversioner – 1.1 CRDi med 75 hk og 1.4 CRDi med 90 hk.

 

”Vi har haft rigtig mange efterspørgsler på, hvornår en dieselversion af  den nye Hyundai i20 var klar. Og mange kunder – især pendlere – har på forhånd skrevet sig op. Derfor glæder vi os naturligvis over at få den hjem til vores store Åbent Hus- arrangement i weekenden, d. 9.- 10. maj, fortæller Autohandler Henrik Petersen fra BilGo i Køge A/S.

 

Venterabat giver en startpris på kun 129.995,-

Interessen betyder, at der vil være øget leveringstid på den nye Hyundai i20 Diesel. Af den grund tilbydes der frem til 30. juni en særlig venterabat på kr. 15.000,-. Rabatten gælder alle Hyundai i20 diesel-modeller.

 

”Omgående levering lyder altid bedst. Det er ingen hemmelighed. Men når det nu ikke kan lade sig gøre, vælger vi at levere til en ekstraordinær lav pris. Vi er overbevist om, at rabatten på kr. 15.000,- kan være med til at gøre ventetiden lidt sjovere. En i20 Diesel vil med rabatten kunne fås fra kun 129.995. Det er rigtig billigt”, siger Henrik Petersen

 

i20 Diesel kører op til 31.3 km/l

Den nye Hyundai i20 diesel er især oplagt for pendlere, der ønsker god komfort og god brændstoføkonomi. Begge diesel-varianter har som standard integreret radio med MP3, iPod/AUX/USB-indgang, sidespejle med varme, integreret LED-blinklys og meget andet.

 

”Samtidig kører de langt på literen”, forklarer Henrik Petersen ”Hyundai 1.1 diesel kører således 31.3 km på literen, mens den lidt mere kraftfulde, Hyundai 1.4 diesel kører 27.0 km på literen. Desuden medfølger som altid Hyundais attraktive garanti, som består af 5 års garanti vel at mærke helt uden kilometerbegrænsning, hvilket absolut er en fordel, hvis man kører mange kilometer om året”.

 

Få en attraktiv forsikring med

Der er mulighed for at tegne en attraktiv forsikringsaftale på en ny Hyundai i20 diesel gennem Hyundai Forsikring. Man kan f.eks. få fuld ansvars- og kaskoforsikring fra kun kr. 3.795,-. Nye billister starter fra kr. 6.995,-.

 

For yderligere information, kontakt:

BilGo i Køge A/S, Høgevej 1-3, 4600 Køge. Telefon 5665 0272.

 

Billedetekst.

BilGo i Køge A/S har Danmarkspremiere på den nye Hyundai i20 diesel i weekenden, 9. – 10. maj, fra kl. 10-16 begge dage. Alle i20 diesel-modeller fås frem til 30. juni med en ekstraordinær venterabat på hele kr. 15.000,-.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.