Danmarks nye landstræner for fodboldlandsholdet, Åge Hareide startede 1. marts. Hans opgave er at få landsholdet med til VM 2018. Hyundai, som er sponsor for DBU, sikrer at han bliver godt kørende – hele vejen – med den nye, prisvindende SUV, Hyundai Tucson.

Den 1. marts var lidt af en skelsættende dato i dansk fodbold. Der takkede Morten Olsen af efter hele 16 år på posten. Roret er nu overladt til norske Åge Hareide, der tidligere har haft succes i Brøndby, Rosenborg og Malmø FF.

Tiltrædelsen af Åge Hareide blev behørigt markeret fra alle sider. Som sponsor for DBU var Hyundai Danmark naturligvis også tilstede på dagen og overrakte ham nøglerne til en ny Hyundai Tucson.

Hyundai Tucson, som netop er kommet på markedet i Danmark, er en sporty SUV med både power og elegance. Dermed er den også et perfekt billede på den spillestil, som Danmark har været fortaler for i mange år, og som Åge Hareide helt sikkert kommer til at videreføre.

Det vil uden tvivl også tiltale den nye landstræner, at Hyundai Tucson er en bil, der er kommet rigtig godt fra start. Den er blandt de mest solgte SUV-biler i Europa og er for kort tid siden blevet tildelt den prestigefyldte pris, IF Design Award. Det var da også en glad og tilfreds Åge Hareide, der kunne slutte dagen af med at tage sin første tur i den nye SUV. Fra Hyundai Danmarks side var der også stor tilfredshed.

”Hos Hyundai har vi den filosofi, at vi er med hele vejen. At Åge Hareide nu kører den nye Hyundai Tucson er en naturlig del af det tætte partnerskab, vi har med DBU og landsholdet – ligesom det understreger det oplagte match, vi ser mellem os og en af Danmarks stærkeste og mest folkelige sportsbrand,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Bil Import A/S.

Bilvarianten kan ses og afprøves hos BilGo i Køge A/S, Høgevej 1-3 4600 Køge. Telefon 5665 0272.
Salgsafdelingen holder åbent Mandag/Fredag fra 09.00 til 17.30. Lørdag og Søndag fra 10.00 – 16.00.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.