Der er Danmarkspremiere på den nye, faceliftede Hyundai i40 i weekenden den 3. – 4. oktober begge dage fra kl. 10.00 – 16.00, hos BilGo i Køge A/S. Det nye design med nye rene linjer og en ny aerodynamisk front har allerede vakt opmærksomhed. Det gør priserne formentlig også. De markerer sig ved at starte fra kun 259.995 kr. Men ikke nok med det. Fra denne weekend – og så længe lager haves – er der 15.000 kr. i rabat på en Hyundai i20 Diesel-modeller.

 

Hvis du er på jagt efter en ny bil til en attraktiv pris, er det en god idé at sætte kryds i kalenderen ved weekenden den 3. og 4. oktober. Her inviterer BilGo i Køge A/S nemlig til Åbent Hus, hvor man kan glæde sig til ikke bare et, men hele to meget fordelagtige tilbud på et par af Hyundais mest populære familiebiler. Det drejer sig om den rummelige Hyundai i40 og den smarte i20 i en økonomisk dieselversion.

 

”Hyundai i40 har fået en raffineret overhaling, der giver bilen et mere sporty og muskuløst udtryk. Foran har den bl.a. fået nye forlygter, ny kølergrill og kofanger. Bagtil har den fået en ændret bagkofanger med LED-baglygter. Indvendig er der også sket et løft og så starter priserne nu ved bare kr. 259.995,-, fortæller Autohandler Henrik Petersen fra BilGo i Køge A/S.

 

Udstyr og specifikationer i den nye Hyundai i40

Hyundai i40 kommer i 4 modelvarianter. Der er basisversionen, Active Intro samt Trend Intro, Premium og Premium Plus. Uanset om man vælger den som sedan eller stationcar, er der to benzinudgaver – en 1.6 med 135 hk og en 2.0 motor med 165 hk – samt en enkelt 1.7 CRDi dieseludgave enten med 115 hk eller 141 hk.

 

Basisversionen, Active Intro indeholder bl.a. 7 airbags, aircondition, Bluetooth, fartpilot, LED-kørelys, sædevarme mv. Trinnet op, Trend Intro, byder ydermere på parkeringssensorer for og bag og 2-zonet fuldautomatisk klima. Premium lægger på med bl.a. nøglefri betjening, 7” navigation med bakkamera, mens Premium Plus har el-sæder i kunstlæder med køling og moderne sikkerhedsfeatures som SLIF, der afkoder hastighedsskilte.

 

i20 lagersalg. Spar kr. 15.000,- på Hyundai i20 1.1 Diesel

Der er lagersalg på den nye, populære Hyundai i20 Diesel. Det betyder, at en række modeller lige nu fås med kr. 15.000 i rabat. Priserne starter fra kun 132.995,- .

 

”Hyundai i20 har fået en positiv modtagelse siden introduktionen, og den hører til en af de meste solgte biler herhjemme. Nu får endnu flere mulighed for at blive godt kørende. Man skal dog ikke vente for længe, for tilbuddet gælder kun for biler på lager og frem til 31. december 2015, siger Henrik Petersen fra BilGo i Køge A/S.

 

i20 1.1 Diesel kører op til 31.3 km/l

Den nye Hyundai i20 diesel er især oplagt for pendlere, der ønsker god komfort og god brændstoføkonomi. Som standard har i20 integreret radio med MP3, iPod/AUX/USB-indgang, sidespejle med varme, integreret LED-blinklys og meget andet.

 

”Samtidig kører den langt på literen”, forklarer Autohandler Henrik Petersen. Hyundai 1.1 diesel kører således op til 31.3 km på literen ved blandet kørsel efter EU-norm. Desuden medfølger som altid Hyundais attraktive garanti på 5 år. Og det er vel at mærke helt uden kilometerbegrænsning, hvilket er en fordel, hvis man kører mange kilometer om året”.

 

Hyundai Plus: i20 1.1 Diesel fra 2.030 om måneden. Inklusiv alt.

”Med Hyundai Plus får man som bilkøber alt med fra starten – og stor tryghed. Faktisk kan vi lige nu tilbyde en Hyundai i20 1.1 Diesel Active, inklusiv alt – finansiering, forsikring og service for kun 2.030 kr. om måneden. Det eneste, kunden selv skal sørge for, er brændstof og ejerafgift, siger Henrik Petersen.

 

For yderligere information, kontakt:

BilGo i Køge A/S, Høgevej 1-3, 4600 Køge. Telefon 5665 0272. www.bilgo.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.