Oplev den nye generation Mazda biler og vind biografbilletter til den biografaktuelle Flyvemaskiner 2 – Redningsaktionen eller en familietur til Disneyland® Paris i din favorit-Mazda.

Kom til familietræf i weekenden den 13.-14. september hos Gunner Due Biler i Køge fra kl. 11-16 og oplev den helt nye generation af biler fra Mazda. Til lejligheden har Mazda indgået et samarbejde med Disney omkring den populære familie-animationsfilm Flyvemaskiner 2 – Redningsaktionen som er aktuel i de danske biografer nu.  Hos Mazda forhandler Gunner Due Biler har du i weekenden muligheden for at vinde biografbilletter til den anmelderroste familie-animationsfilm samt en magisk familietur med alt betalt til Disneyland® Paris – stedet hvor drømme bliver til virkelighed – i din favorit-Mazda.

Mazda i fremgang med ny generation af biler
Mazda er inde i en meget positiv udvikling med sti,gende salg både på verdensplan, i Europa og Danmark. Dette skyldes den nye generation af biler som er bygget op omkring de banebrydende SKYACTIV-teknologier og er designet med udgangspunkt i den markante designfilosofi ”KODO – Soul of Motion”. Byggestenene i SKYACTIV er lette og effektive motorer og gearkasser samt en ligeledes lettere og stærkere opbygning af karrosseri og undervogn. Alt er udviklet fra bunden af Mazda selv og danner basis for en helt ny generation af meget effektive biler, både hvad angår præstationer, sikkerhed og brændstofforbrug.  Indtil videre omfatter den nye generation Mazda mellemklassebilen Mazda3, familiebilen Mazda6 og SUV’en Mazda CX-5. Kommende Mazda modeller vil blive bygget op omkring SKYACTIV-filosofien og designet med udgangspunkt i KODO designfilosofien. Næste model i rækken er den nye Mazda2, som forventes introduceret i Danmark i 2015.

 

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.