Toyota åbner op for solen og lyset, når verdens største bilproducent inviterer til åbent hus i weekenden 11.-12. april. Det sker med den rappe og højt udstyrede AYGO med elektronisk foldetag fra 114.995 kr. og den rummeligere Yaris, hvor man får panoramaglastag med til en merpris på kun 995 kr.

Der er alle muligheder for at komme i forårshumør, når Toyota inviterer til åbent hus over hele landet i weekenden 11.-12. april. Toyota sætter nemlig fokus på lys, sol og frisk luft ved at tilbyde to ekstra skarpe bilmodeller med enten elektronisk foldetag eller stort panoramaglastag.

Det drejer sig bl.a. om den populære AYGO, som er kendt for at være en af Danmarks mest populære biler – ikke mindst på grund af det smarte design, det lækre udstyr og den gode økonomi med attraktiv pris, lavt værditab og imponerende brændstoføkonomi på over 26 km/l i gennemsnit ved blandet kørsel.

Nu er det så også muligt at få AYGO med et fikst, elektronisk foldetag, så man let kan lukke lys og sol ind og samtidig mærke den friske forårsluft i håret. AYGO x-wave sky, som Toyota kalder AYGO med foldetag, har udover det automatiske tag også lækkert udstyr som bl.a. 15” alufælge, multimediesystem med 7” touch skærm og indbygget bakkamera samt aircondition og sæder med dellæder. Alt dette kan man få for kun 114.995 kr.

Panoramaglastag til Yaris for 995 kr.
Toyota står ved åbent hus også klar med den lidt større Yaris – enten som benzin-, diesel- eller hybridbil – i en udgave med navnet Yaris Skyview. Her får man et stort panoramaglastag med i den mellemudstyrede udgave T2 eller H2 for en merpris på kun 995 kr. Det giver en helt anden og endnu bedre oplevelse bag rattet med åbent kig til himlen.

Og det er lige før, at træerne vokser ind i netop himlen, når Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der i fjor blev kåret som Danmarks bedste af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge, samtidig tilbyder attraktive renter helt ned til 1,75 procent ved finansiering af enhver fabriksny Toyota-model.

Man kan fx få finansieret en AYGO x-wave sky med foldetag for 1.150 kr. om måneden med 20 procent i udbetaling, mens Yaris med det store panoramaglastag Toyota Skyview kan finansieres fra 1.600 kr. om måneden ligeledes med 20 procent i udbetaling.

Toyotas mange andre modeller vil naturligvis også stå klar til åbent hus – heriblandt den skarpt designede Auris med en proppet Premium-pakke eller den rasende rummelige Verso med plads til syv personer.

Så der er alle muligheder for at komme i ægte forårshumør, hvis du kigger forbi din lokale Toyota-forhandler i weekenden 11.-12. april og får en tur ud under åben himmel i en Toyota.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.