SMS, støt op og vind en Hyundai! Sådan lyder opfordringen fra BilGo i Køge A/S. Hyundai Bil Import har nemlig valgt at donere hele to biler til årets Knæk Cancer-kampagne – en Hyundai i20 Sport og den helt nye Hyundai Tucson, der endnu ikke har haft premiere i Danmark.

 

Når Kræftens Bekæmpelse og TV2 sætter fokus på kræft med kampagnen Knæk Cancer i uge 43, bidrager Hyundai til indsamlingen med to biler. Den smarte Hyundai i20 Sport bliver udloddet i forbindelse med Go’ Aften Danmark, der i ugens løb besøger en række danske byer i den gode sags tjeneste. Mens der under den særlige Knæk Cancer-udgave af ”Vild med Dans” er mulighed for at vinde en helt unik SUV – nemlig den første Hyundai Tucson i Danmark, som ellers først kommer i handlen til jul.

For Hyundais forhandlere er det vigtigt at kunne være en del af hele Danmarks indsats mod kræft.

”Vi har Knæk Cancer indsamlingsbøsser og sælger også årets Knæk Cancer-blomst – og vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi og hjælpe os med at indsamle så mange penge som muligt til det gode formål. Samtidig er der mulighed for at prøvekøre den nye Hyundai i20 Sport, som er én af de to biler, Hyundai donerer som hovedpræmie, og hvem ved: Måske er du den heldige vinder,” siger autohandler Henrik Petersen og forsætter:

”Vinderne af de to biler – en Hyundai i20 Sport, som er spækket med lækker ekstraudstyr – vil blive udtrukket i Go’ Aften Danmark, fredag den 23. oktober. Mens den heldige vinder af Hyundai Tucson findes og ringes op direkte i ’Vild Med Dans Knækker Cancer’ liveshow, samme aften. Man kan i øvrigt hele ugen op til udlodningen øge sine vinderchancer ved at sende en eller flere sms’er til et særligt nummer og med en særlig tekst, som kan ses på www.knaekcancer.tv2.dk

”Hver tredje dansker rammes på et eller andet tidspunkt i livet af cancer. Det er en frygtelig diagnose, der ikke blot rammer de børn, kvinder og mænd, der får den, men også deres omgivelser – familie og venner. Kræft er en sygdom, der kommer os alle ved, så vi glæder os over at kunne støtte de mennesker, det berører, samt bidrage til det vigtige arbejde, Kræftens Bekæmpelse yder,” fortæller Henrik Petersen.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.