Den nye Hyundai i20 er netop blevet tildelt den prestigefyldte læserpris, “Det Gyldne Rat”, hvor den vandt i tæt kapløb med en række andre skarpe nyheder fra 2015. Lige nu har BilGo i Køge A/S en række gode tilbud på de europæiske bilisters favorit minibil.

 Allerede ved lanceringen i starten af året vakte den nye Hyundai i20 opmærksomhed og det er ikke for ingenting, at Hyundai i20 allerede har vundet adskillige priser. Først vandt den IF Design Award 2015. Derefter Red Dot Design Award 2015. Og nu vinder den ”Det Gyldne Rat 2015”, som afholdes hvert år af det tyske bilmagasin Auto Bild samt ugebladet, Bild am Sonntag i samarbejde med søsterpublikationer i 20 europæiske lande

”Det Gyldne Rat” er en af de mest prestigefyldte priser. Mere end 425.000 læsere og bilister deltog i afstemningen og Hyundai i20 vandt med en pæn margen. Prisen blev modtaget af Hyundais chefdesigner, Peter Schreyer, der selv tidligere er blevet belønnet med ”Det Gyldne Rat” for sit bidrag af ikoniske bilmodeller gennem tiden.

Det er første gang, at Hyundai vinder prisen, siger autohandler Henrik Petersen.”Der er ingen tvivl om, at Hyundai har gjort store fremskridt de seneste år. Det er den nye, Hyundai i20 et godt bevis på. Folk er imponeret over dens design, rummeligheden, udstyret og den samlede kvalitet. Hyundai er helt enkelt godt bilhåndværk”, fortæller Henrik Petersen og tilføjer:

”Hyundai i20 har altid været en populær bil i Danmark, og med kåringen som årets bedste minibil, er det godt at vide, at vi udover alle de eksisterende modeller lige nu også har den i en særlig sportsversion samt med en ekstraordinær rabat på udvalgte diesel-modeller.”

Verdammt skarpe tilbud på den prisvindende i20

Den nye Hyundai i20 kan nu fås i en særdeles veludstyret sportsudgave. Hyundai i20 Sport kommer med mørktonede ruder, fuldautomatisk klima, fartpilot, LED-kørelys, Bluetooth, vognbaneassistent og meget mere. Prisen er kun 179.995,-. ”Men man skal være opmærksom på, at der er tale om et begrænset antal”.

 ”Vi har samtidig 15.000 kr. i rabat på en række Hyundai i20 dieselmodeller. Det betyder, at priserne starter fra kun 132.995,-. Hyundai i20 dieselmodellerne er ideelle pendlerbiler. Dels fordi de som alle andre Hyundai-biler har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Dels fordi de er komfortabelt udstyret med bl.a. integreret radio med MP3, iPod/AUX/USB-indgang, sidespejle med varme og LED-blinklys. Og så naturligvis fordi de kører også helt op til 31.3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm)”, slutter Henrik Petersen.

 For yderligere information, kontakt:

BilGo i Køge A/S, Høgevej 1-3 4600 Køge. Telefon 5665 0272. Åbningstider salgsafdelingen: mandag/fredag fra 09.00 til 17.30. Lørdag og Søndag fra 10.00 til 16.00.

 Billedetekst.

Den nye Hyundai i20 har vundet ”Det gyldne Rat” som bevis på at være europæernes foretrukne minibil, 2015. BilGo i Køge A/S har den lige nu i en flot sportsversion og frem til jul fås også en række i20 dieselmodeller med en ekstraordinær rabat på hele kr. 15.000,-

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.