Bil`go i Køge holder Åbent Hus i weekenden, d. 29. og 30. august. Udover en række attraktive tilbud er der også Danmarkspremiere på Hyundai Plus – et nyt og enkelt koncept – der gør det muligt at købe en ny Hyundai, inklusiv finansiering, forsikring og service i én samlet pakke til én månedlig pris.

 Efterårssæsonen skal naturligvis skydes ordentligt i gang hos Bil`go i Køge. Og hvad er bedre end et stort Åbent Hus hele weekenden?

”Vi glæder os rigtig meget til lørdag og søndag. For det første har vi premiere på en sporty udgave af den nye Hyundai i20 med masser af ekstraudstyr. For det andet kan vi lancere et attraktivt leasingtilbud på den faceliftede, Hyundai i30 diesel. Sidst men ikke mindst har vi Danmarkspremiere på Hyundai Plus, som er et helt nyt – og ret genialt koncept. Det betyder, at du nu kan købe en ny Hyundai, inklusiv finansiering, forsikring og service i én samlet pakke til én månedlig pris”, siger Bil`go i Køge.

Hyundai Plus: Ny Hyundai fra 1.495 om måneden. Inklusiv alt.

Hyundai Plus er et nyt koncept, der vil gør det endnu nemmere at købe en ny Hyundai. Idéen er enkel: Jo mere man lægger sammen, desto mindre bliver der at bekymre sig om. I stedet for at skulle indhente tilbud på finansiering, forsikring og service alle mulige steder, får man ét samlet tilbud på det hele – og samlet i én attraktiv ydelse om måneden.

”Med Hyundai Plus får man som bilkøber alt med fra starten – og stor tryghed. Faktisk kan vi lige nu tilbyde en Hyundai i10 Move, inklusiv alt – finansiering, forsikring og service for kun 1.495 kr. om måneden. Dermed undgår man eksempelvis en slidt kobling kommer til at slide på privatøkonomien”, siger Bil`go i Køge.

i30 privatleasing: Et stærkt tilbud på en familiebil

”Med en fast månedlig pris på kr. 2.695,- for en Hyundai i30 1.6 diesel Active har vi samtidig et af de stærkeste tilbud på markedet for privatleasing lige nu. Og med en udbetaling så lav som kr. 9.995,- gør vi det kun endnu mere interessant for alle pendlere, fortsætter Bil`go i Køge.

Prisen på den ligeså velkørende, men endnu mere rummelig i30 diesel Active stationcar er kun 2.995,- om måneden. Altså kun 300 kr. mere

Hyundai i20 Sport: En lidt fræk nyhed.

Der er naturligvis ikke kun attraktive månedlige priser på spil i forbindelse med Åbent Hus, den 29. og 30. august. Der er også Danmarkspremiere på en fræk og veludstyret sportsudgave af den nye Hyundai i20, der har taget rigtige mange danskere med storm i løbet af foråret.

 

”Hyundai i20 Sport 1.25 kommer bl.a. med mørktonede ruder, fuldautomatisk klima, fartpilot, LED-kørelys, Bluetooth, vognbaneassistent og meget, meget mere. Prisen er kun 179.995,- men man skal ikke vente for længe, da den kun er i et begrænset antal”, siger Bil`go i Køge.

 

Billedtekst.

Bil`go i Køge ser frem til Åbent Hus i weekenden, 29. og 30. august og til lancering af Hyundai Plus – et nyt koncept der samler alt i ét, når du køber ny bil, og gør at du ikke længere skal bekymre dig om uforudsete udgifter.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.