Der er mange måder at finansiere en ny bil på i dag. Nu giver BilGo i Køge A/S  mulighed for, at man kan få en helt ny Hyundai med 0 kr. i udbetaling og til en månedlig ydelse, der starter fra kun 1.326 kr. 

 

Forbrugerne herhjemme bliver mere og mere bevidste om valget af finansiering. De stiller større krav og vil have flere og bedre muligheder. Det er især noget, der præger bilmarkedet.

 

”I dag handler det ikke kun om at have gode biler og gode priser. Det handler også om at kunne tilbyde en god og bred pallette af finansieringsformer. Derfor er vi glade for i samarbejde med Hyundai Finans, nu også at kunne tilbyde et særligt tilbud med 0 kr. i udbetaling ved finansiering, siger Henrik Petersen fra  BilGo i Køge A/S.

 

Nemmere med 0 kr. i udbetaling ved finansiering

Hvis man er på udkig efter en ny bil og gerne vil have den finansieret, giver BilGo i Køge A/S nu mulighed for finansiering med 0 kr. i udbetaling – et tilbud, der uden tvivl vil give især Hyundai i10 og i20 stor opmærksomhed på markedet. Priseksempel: Med 0 kr. i udbetaling fås den smarte Hyundai i10 til en månedlig ydelse fra blot 1.326 kr. og den nye i20 fra 1.961 kr. Begge med en løbetid på 84 måneder.

 

”Ved at vælge vores billån uden udbetaling, giver vi både nye og eksisterende kunder nemmere adgang til at få en ny bil. Så enkelt er det. Det eneste, de skal være klar over, er, at når de ikke lægger en udbetaling, vil der være en lidt højere månedlig ydelse spredt ud over lånets løbetid. Ligesom hos alle andre finansieringsselskaber vil en række kreditkrav skulle opfyldes – alder, indkomst, registrering i RKI mv. – men vi er naturligvis klar til at hjælpe i alle detaljer med at finde den løsning, der er bedst for den enkelte, siger fortæller Henrik Petersen.

Noget at vælge imellem

Tilbuddet om finansieringen med 0 kr. i udbetaling gælder samtlige Hyundai-modeller. Henrik Petersen forventer dog, at det til en start primært bliver den populære Hyundai i10, som i 2014 blev kåret som Årets Mikrobil og den helt nye Hyundai i20, der pt. er én af de mest solgte biler i Danmark, interessen samler sig om, slutter”, Henrik Petersen.

 

Der følger som altid markedets skarpeste garanti med Hyundai: 5 år uden kilometerbegrænsning. Deruodver er der også mulighed for at tegne attraktive forsikringsaftaler gennem Hyundai Forsikring. Man kan f.eks. få fuld ansvars- og kaskoforsikring på en ny Hyundai i10 fra kun 3.295,-. Nye billister starter fra 6.995 kr.

 

 

For yderligere information, kontakt:

BilGo i Køge A/S, Høgevej 1-3 4600 Køge. Salgsafdelingen holder åbent mandag/fredag fra 09.00 til 17.30. Lørdag og Søndag fra 10.00 til 16.00. Besøg vor hjemmeside ; www.bilgo.dk

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.