Den populære Hyundai i20 kommer nu i to nye varianter. Den ene – Hyundai i20 Active Cross – er en moderne crossover med højt til loftet, mens Hyundai ix20 er en smart og ualmindelig rummelig mini-MPV. Der er Danmarkspremiere, 2.- 3. april kl. 10-16 hos BilGo i Køge A/S. Begge modeller fås fra kun 159.995.
Hyundai i20 har været en af de mest prisvindende biler i Europa det seneste år. Den er belønnet med de to prestigefyldte designpriser: IF Design Award og Red Dot Design Award. Den er det bedste køb i sin klasse ifølge AutoBild, det anerkendte tyske bilmagasin. Og så har europæiske bilister i samme magasin tildelt den Det Gyldne Rat som årets minibil, 2015.
”Hyundai i20 er bare en god bil. Derfor glæder vi os rigtig meget til at have Danmarkspremiere på hele to nye varianter af den. Begge tager alt det bedste fra Hyundai i20 og kombinerer det med en lang række smarte og praktiske detaljer – både indvendig og udvendig”, siger autoforhandler Henrik Petersen.
Hyundai i20 Active Cross – en ny, frisk crossover
Den nye Hyundai i20 Active Cross har ladet sig inspirere af SUV-klassens friske og karakterfulde univers. Det giver dig en crossover med høj indstigning, godt overblik og lidt mere albueplads. Udvendig bemærker man de markante kofangere, skærmelister og tagræling, der giver bilen et kraftfuld udtryk.
”Hyundai i20 Active Cross vil med sit design og stærke indgangspris på kr. 159.995 helt sikkert vække opsigt. Og hvis man vælger den med den nye kompakte turbomotor, vil man hurtigt opdage, at det ikke kun er designet og prisen, der er lidt frisk” fortæller Henrik Petersen BilGo i Køge A/S.
Hyundai i20 Active Cross fås i 4 udstyrsvarianter: Life, Life+, Trend og Premium. Basisudstyr inkluderer bl.a. fjernbetjent centrallås, integreret radio med MP3, iPod, AUX og 1 GB lagerplads, el-justerbare sidespejle med varme og LED-blink, sportspedaler i aluminium og meget mere. På motorsiden kan man vælge mellem 3 varianter: 1.4 benzin med 90 hk, den nye 1.0 turbo-benzinmotor med 100 hk samt den stærke 1.4 dieselmotor med 90 hk. I20 Active Cross kører op til 23,8 km/l og priserne starter ved kr. 159.995.
Hyundai ix20 – en ny og smart faceliftet mini-MPV
Den nye, faceliftede Hyundai ix20 har Danmarkspremiere samtidig. En overhaling af den berømte bildesigner, Peter Schreyer har gjort Hyundai ix20 til en elegant og mere smart mini-MPV. Høj indstigning øger både komfort og overblik, og praktisk forskydelig bagsæder gør plads til ualmindelig meget i en komprimeret hverdag.
Hyundai ix20 fås i 3 udstyrsvarianter: Life, Trend og Premium.Udstyrsniveauet er højt fra starten. Som standard er der bl.a. integreret radio med MP3, iPod/AUX/USB-indgang, varme i sidespejle, ISG start/stop-system, Hill Start Assist-system, som gør det nemmere at starte på en skråning, tågelygter for og bag. Den nye ix20 faceliftede byder på 3 motorvarianter, 2 benzin og 1 diesel. Man kan vælge mellem en opgraderet 1.4 benzinmotor med 90 hk og en helt ny 1.6 benzinmotor med automatgear og 125 hk. Dertil kommer den kraftfulde 1.4 diesel med 90 hk og 6 gear, der kører helt op til 23,8 km/l. Priser starter fra kun kr. 159.995.
”Med de to nye i20 familiemedlemmer samt den nye 1.0 turbomotor har Hyundai usædvanlig meget at byde på i klassen. Det betyder også, at du fremover vil kunne få en i20 lige efter dit eget hoved og lige efter dit eget behov,” siger Henrik Petersen, BilGo i Køge A/S
Både Hyundai i20 Active Cross og ix20 leveres med Danmarks stærkeste garanti: 5 år uden kilometer-begrænsning.

Deltag i debatten
Del.

Kommentarer er lukket.